Mænd

Danske mænd er dårlige til at holde trimmeren ren

De fleste danske mænd ejer en barbermaskine – mange af dem endda en hårtrimmer. For de mest behårede af dem er det nødvendigt næsten at bruge barbermaskinen dagligt.

Men de danske mænd er ikke særligt dygtige til at holde barbermaskinen og trimmeren ren og skarp – og så bliver den svær at bruge, fortæller Jesper Hvejsel, indehaver af Made4men.dk, hvor du kan købe billige barbermaskiner:

”Glemmer du at slibe dine skrabere, bliver de slappe. Det samme gælder for din barbermaskine, der skal vedligeholdes og rengøres, ligesom din trimmer”.

Han fortsætter:

”De unge især kunne få meget mere ud af deres udstyr ved lige grundlæggende at vedligeholde det, men de glemmer det simpelthen”.

Er der gamle hårstumper, rester af hud og snavs i barbermaskinen, barberer den heller ikke lige så effektivt, som da den var ny og blev taget ud af indpakningen for første gang. I dag kan så godt som alle moderne barbermaskiner dog nemt lige skilles ad, hvorefter det er muligt at rengøre indmaden i barbermaskinen.

Det handler blot om lige at huske det og bruge de få minutter en gang om ugen, eller endog måneden – lidt ligesom tandtråden.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.