gratis rejse apps til både iPhone og Android
Mobil

De 10 bedste gratis rejse apps til både iPhone og Android

Nu hvor sommerferien er over os, har jeg her samlet en guide med de 10 bedste gratis rejse apps til både iPhone og Android.

Listen er kopieret ind herunder og måske den kan fungere som lidt inspiration hvis du skal på sommerferie.

Guide: 10 nødvendige rejse-apps
Her er en liste 10 gratis apps, som vil hjælpe dig godt på vej mod en problemfri sommerferie. Smartphones kan meget mere end ringe, skrive, og tjekke mails og nyheder. Ved at hente nogle gratis applikationer kan du nemt og bekvemt få en privat turguide med på ferie. Der findes rejse apps, som dækker stort set alle behov på ferien, og her får du 10 af de bedste gratis rejse-apps til både iPhone og Android.

1. trivago
trivago sammenligner hotelpriser fra omkring 200 bookingsider og med mere end 700.000 hoteller at vælge i mellem, tilbyder hotelsøgemaskinen et af verdens absolut største hoteludvalg. Prissammenligningsfunktionen sikrer, at du altid får det ønskede hotelværelse til den lavest mulig pris. App’en inkluderer en lang række filtrer, som gør det nemt at finde det perfekte hotel. Søg blandt andet efter pris, antal stjerner, beliggenhed, popularitet, gæstevurderinger osv.

2. TripIt – Travel Organizer
Dagene hvor det var nødvendigt, at bladre gennem e-mail-indbakken i timevis for at finde, og printe, hotel- og flybekræftelser er endelig ovre. Med TripIt videresender man blot bookingbekræftelserne til plans@tripit.com, og så overføres alle data automatisk til en personlig konto i app’en. Herefter er alle bekræftelser samlet et sted og vises i et brugervenligt design. Togbilletter, restaurantbesøg, billeje, kort med bestemte adresser og diverse andre aktiviteter kan også gemmes og overføres.

3. MapsWithMe
MapsWithMe er et rigtig godt alternativ til den mere kendte Google Maps. Med MapsWithMe er du godt dækket ind, uanset hvor i verden du befinder dig. Både det detaljerede kort og søgefunktion fungerer også offline. Du downloader blot de påkrævede kort, og behøver derefter ikke at tænke på omkostninger ved brug af internet i udlandet. Du finder nemt alt du har behov for med app’ens indbyggede GPS funktion: hoteller, restauranter, seværdigheder, tank stationer osv.

4. Xe
Denne app fungerer som en valutaomregner, der hurtigt omregner dine udenlandske feriepenge til danske kroner. App’en er et perfekt værktøj, hvis man ikke er helt skarp til hovedregning eller f.eks. besøger flere destinationer på samme tur. Xe lader dig konvertere priserne uden at bruge data. Det anbefales dog at downloade alle kurserne inden du forlader et område med internet, da disse oplysninger kræver internetadgang.

5. GlobeTipping
Mens man ikke ønsker at betale overpris, vil man heller ikke virke nærig. Det er dog ikke altid lige nemt at finde ud af, hvilke lande og hvilke brancher som forventer drikkepenge, og hvor meget der forventes. GlobeTipping har samlet normen for drikkepenge fra mere end 200 lande og gør det tilmed muligt, at udregne og dele feriens regninger. Man skal blot indtaste beløb, drikkepenge i procent og antallet af personer som skal dele regningen. App’en er gratis, men en reklame-fri version koster 7 kr.

6. Wi-Fi Finder
Med mere end 545.000 steder i mere end 144 lande, hjælper Wi-Fi Finder dig til, at finde det nærmeste sted med trådløst internet. Det smarte er selvfølgelig, at kortet kan downloades på forhånd, så app’en også fungerer når du er offline, og resultaterne kan blive sorteret efter hvorvidt det er gratis at bruge internettet eller ikke. Med resultaterne følger også informationer som adresse, telefonnummer og internetudbyder på stedet.

7. Google Oversæt
Din mobil kan nu snakke 80 sprog! Hvis du ikke er helt skarp i det lokale sprog, kan en app som Google Oversæt være rigtig behjælpelig på rejsen. Google Oversæt giver dig mulighed for oversætte mellem forskellige 80 sprog på farten. Det er tilmed muligt at oversætte tale eller håndskrift direkte. Fremhæv eller gem de vigtigste oversættelser og få offline adgang til dem hurtigt og nemt.

8. Skype
Brug Skype til at ringe hjem til venner og familie, så snart du har fundet et godt trådløst internet. Med Skype kan du ringe gratis til andre Skype-brugere, mens det dog koster en brøkdel af den normale takst, at skrive eller ringe til telefoner uden Skype.

9. Click A Taxi (nu Drivr)
Den danske taxa-app Click A Taxi, som gør det muligt, at bestille en taxa uden at foretage opkald, har skiftet navn til Drivr. Tilgængelig i 5000 byer fra 50 forskellige lande, er Click A Taxi den mest udbredte af sin slags. Brug af app’en medfører ingen ekstra omkostninger for passageren, ligesom det er muligt at modtage live notifikationer om taxaen og tilføje kommentarer til turen.

10. Yelp
Uanset om du leder efter den nærmeste bager, en skobutik, en irsk pub eller en legeplads til de mindste, så er Yelp et godt værktøj. Yelp er en brugerdrevet platform, hvor de 132 millioner månedlige brugere fra hele verden genererer indholdet i form af anmeldelser af attraktioner, restauranter, barer osv. Det er blandt andet muligt at indsnævre søgningerne efter afstand, åbningstider og pris og det er sågar muligt at reservere bord via OpenTable direkte fra Yelp’s app.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *