Sundhed

Nyt produkt skal lindre den ene gang om måneden

For mange kvinder er menstruation ikke bare en ubehagelig uge hist og her – det kan være decideret smertefuldt foruden at være stærkt upraktisk.

Men flere produkter har heldigvis vist sig at kunne hjælpe med dette.

Det mest kendte eksempel er naturligvis p-piller, med hvilke kvinder har mulighed for bedre at styre deres menstruation. For mange kvinder er p-piller også et middel til at nedsætte den smerte der er forbundet med menstruationen.

Men p-piller er også upraktiske, hvis man ønsker at få børn.

Derfor er det en mulighed i stedet for at kigge på produktet Bidro PMS. Netop Bidro PMS koster cirka et til to hundrede kroner for et par måneders brug og går ind og lindrer smerten forbundet med menstruation. De skal blot tages en uge før samt i løbet af ugen. Bidro PMS er også omtalt i Jyllands Posten her.

De fleste kvinder prøver et middel eller to i løbet af deres første år med menstruation for at finde ud af, hvad der for dem virker bedst. Det vil vi også anbefale dig – hav især p-piller og Bidro PMS in mente som to af de mere oplagte og allerede kendte muligheder.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *