LG F70
Mobil

Så kom LG F70 endelig til Danmark

LG F70 kommer nu til Danmark og det er den fedeste 4g mobil jeg kender , så den skal jeg da straks have.
LG F70 er bror til Optimus F5 som dog har mere smart udstyr såsom en større skærm og et bedre batteri.

LG F70 er den perfekte mobil til brugeren, der gerne vil have en tynd og stilren smartphone med 4G og stor skærm. Kameraet med 5 mega pixels og en stor skærm på 4,5 tommer gør F70 perfekt til at tage og se billeder samt benytte det streamede indhold og surfe via det hurtige 4G-netværk.

LG F70 er udstyret med LG’s nye Knock Code funktion, der nemt kan vække og låse telefonen op ved at ’trykke’ 4 forskellige steder på skærmen. Naturligvis indeholder F70 også alle de andre populære funktioner fra 2014 såsom Guestmode, QMemo, Quick Remote og Plug&Pop. Med Guestmode kan du oprette to forskellige slags låsemønstre på telefonen. Det ene mønster låser telefonen helt op, mens det andet mønster kun giver begrænset tilgængelighed uden adgang til eksempelvis SMS eller e-mails.


Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *