USA rejser
Rejser

Ting du skal se, hvis du tager til Florida

Danskere er vilde med destinationer som USA og Florida, og mange vælge at benytte flyselskaber som har specialiseret sig i USA rejser. Det valgte jeg selv at gøre da jeg rejse til Florida sidste år, og her benyttede jeg flybureauet kaldet USA tours. De var super flinke, og fortalte os om noget man bare skulle se nå man kom til Florida, og dette råd vil jeg gerne dele med jer kære læsere her.
De fortalte mig at nu nå jeg og min familie skulle til Florida, så skulle vi bare se et sted som Key West. For som de fortalte så var Key West et hav af øer, som flot var forbundet med broer, med konstant udsigt udover den Mexikanske golf og atlanterhavet. Key West bliver af mange også kaldt for ”The Keys” eller på dansk ”nøglerne”. Key West er altså et must-see, hvis man kommer til Florida, da det er USA’s sydligste punkt, og derfor geografisk ligger så perfekt, at solskinstimerne vil føles uendelige og magiske.

I Key West er der udover solskin, også mange smukke historiske monumenter. Du kan blandt andet se Ernest Hemmingways hus, forfatteren som er kendt for hans meget minimalistiske skrivestil, og derudover nogle af Tennessee Williams storslåede værker. Du kan desuden også komme indenfor i Ernest Hemmingways hus, da det er lavet om et smukt og fortællende museum.

I Danmark har vi mange smukke strande, og det samme kan man sige om Key West. Her finder du smukke strande over det hele, og hvis du ikke er til strande og at slikke sol, så kan du tage ind til byen og shoppe i hyggelige centre, eller slappe af med familien i en af mange populære parker.

Der er altså ingen tvivl om at Key West er et sted du bare skal besøge, for mit vedkommende, så fortrød vi det i hvert fald ikke. Det er et fantatisk område, og da vi så solnedgangen den sidste dag vi skulle hjem blev vi rigtig triste over at vi allerede skulle afsted. Det er altså et super dejligt sted, som helt klart kan anbefales.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *