Udfordrende cykelruter på Istrien
Rejser

Udfordrende cykelruter på Istrien

Hvis du søger en sensommer ferie , der er domineret af sjove og adrenalinpumpende aktiviteter, så er Kroatien et godt sted at slå sig løs.

Istrien, halvøen i det nordlige Kroatien, er perfekt med sit klima og terræn, hvis du ønsker at udfordre dig selv på cykel. Smukke fyrretræer, udfordrende bakker og noget, der mest af alt minder om den svenske skærgård med små øer og krystalklart vand, gør Istrien til et rigtig populært feriested i Kroatien.

Der er mere end 3000 kilometer sti fordelt på mere end 60 forskellige ruter og altså helt sikkert nogle passende ruter, hvad enten man er nybegynder eller vant til at træde i pedalerne.

Bo på Valamar Hotels & Resorts i eller ved Rabac, Poreč eller Krk og få del i deres specielle cykelpakker. Alle hotellerne i dette cykeloplagte område har pakker, der inkluderer; kort over områdets cykelruter, information om cykelservice, gratis cykelparkering og adgang til cykelvask og –service ved hotellet. Der er daglig vask af brugt træningstøj (shorts, bluser og strømper), genopfyldning af isotoniske drikke og en daglig energipakke (energibar og banan). Derudover er der også gratis download af GPS cykelruter i området med i pakken. Hvis du får blod på tanden, kan du tilkøbe massage til de ømme muskler og guidede cykelture.

Udfordrende cykelruter på Istrien
Udfordrende cykelruter på Istrien

Hvis du ikke rejser med din egen cykel, men stadigvæk gerne vil opleve et cykeleventyr, kan du låne den cykel, der passer dig bedst på hotellet.

I samarbejde med Istriabike tilbyder Valamar en uforglemmelig uge med hård træning og sjov på to hjul. Programmet er tilrettelagt, så det kan passe til alle niveauer fra nybegynderen til eksperten. Barbara Tesar, professionel triatlon-udøver fra Østrig, er med på vejen for at vejlede og komme med gode træningsråd. Oplev nogle af de smukkeste områder og få træningshemmeligheder fra topatleter. Til alle, der træner op til et triatlon, tilbydes der også løbe- og svømmetræning.

Hvis du ønsker at opleve Istrien fra vandet, kan der lejes motorbåde, sejlbåde eller robåde fra næsten alle hoteller. Mulighederne er endeløse.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *