Åbn op for dine muligheder og dit syn med en øjenlaseroperation
Sundhed

Åbn op for dine muligheder og dit syn med en øjenlaseroperation

Nogle gange er det bare små ting, der tæller. Man tager det ofte forgæves, det at have et rigtig godt syn, og derfor vil jeg i dag forsøge at afkræfte de myter, der er om øjenlaseroperation. På en måned kan jeg godt forstå, dem der producerer de myter. Det er naturligvis fordi de ikke kan forestille sig, at teknologien og medicin har udviklet sig på en måde, at de fleste ikke tør tro det. Derfor bliver folk meget skeptiske omkring øjenlaseroperation. Men jeg vil fortælle jer om min erfaring med øjenlaseroperation, og hvordan øjenlaseroperation har gavnet mig rigtig meget. I starten tænkte jeg også, at det må være svært at foretage sådan en operation og derfor ville jeg ikke rigtig gøre noget ved mine øjne. Jeg tænkte altid på, hvor svært det ville være af lægerne, hvis de benyttede sig af lasere, og derfor holdt jeg mig væk fra selve ideen om at lave sådan en operation.

 

Jeg fik en åbenbaring med øjenlaseroperation – det var så smukt

Men efter jeg så min tante Ulrika lave sådan en øjenlaseroperation, tænkte jeg, hvis tante Ulrika kan gøre det, kan jeg også. Jeg kastede mig ud i at lave en omfattende research om øjenlaseroperation, og på den måde gavnede det mig rigtig meget, at jeg havde nogen i min familie til at gøre det for mig. Det var så dejligt at se andre få gavn af sådan en øjenlaseroperation, inden jeg selv. Derfor blev jeg helt ellevild, da det var min tur og jeg selv skulle ind for at foretager sådan en øjenlaseroperation. Det var som en smuk åbenbaring jeg fik, efter min tante lavede sin egen operation. Derfor vil jeg anbefale sådan en operation til alle mennesker i min omgangskreds, og jeg håber, at alle går i gang med sådan en.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *