Det dejligste tøj at rejse i
Fashion

Det dejligste tøj at rejse i – must haves til ferien

Ser du dig selv komme slentrende op i flyvemaskinen i fine stiletter, eller sidde i en bus iført bodystocking under den søde sommerkjole? Nej, vel?
Ferie er lige med praktisk, men praktisk er bestemt ikke ulig smart, tjekket og trendy. Her får du nogle bud på tjekket, afslappet tøj, du vil komme til at glæde dig over, at du har valgt under feriens transport!

Joggingbukser:
Anskaf dig et par lækre joggingbukser for optimal komfort under rejsen. Sørg for at du har nogle lækre på af slagsen, som ikke ser slidte ud, og som du synes sidder flot på dig. Vælg gerne nogle med snøre i livet og ribkant ved fødderne, da det i den grad er i overensstemmelse med tidens trend, når det kommer til netop joggingbukser. Vælg enten nogle, der er helt neutrale i mønstret, eller dyreprint såsom for eksempel leopard.

Bare tæer i sandalerne:
Laker neglene og hop i et par yndige sandaler, der viser så meget som muligt af fødderne frem. Når dine ben er helt dækket til i joggingbukser, så skal du ligesom gerne have noget feminint på fødderne, der kan skabe balance i looket. Derfor skal du passe på ikke at ende med at vælge kondisko og sandaler.

Solbriller i håret:
Uanset om du sidder i fly eller bus, er der sandsynlighed for, at du under noget af rejsen vil få solen direkte ind i ansigtet, uden at du kan flytte dig ud af din plads. Hav derfor et par solbriller parat i håret, og brug dem i mellemtiden som en farverig accessory til dit look.

Bomuldstanktop:
Vælg en behagelig top, der sidder kropsnært og understreger femininiteten og afslappetheden i dit look.

Cardigan:
Hav en cardigan med i tasken, som du kan tage på hvis det bliver køligt under transporten. Vælg en i et tyndt og let materiale – endnu en gang for at skabe kontrast i forhold til joggingbukserne.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *