Hjemmet

Et mekka af køkkenmaskiner

Hvis du er lidt af en køkkenentusiast, ment som at du elsker at få nye køkkenmaskiner, så kan det være værd at læse med her. Vi har fundet en side som virkelig går op i at give forbrugeren en korrekt og fyldig beskrivelse af køkkenmaskinen. Ikke nok med det så gør de sig også lige den ulejlighed at undersøge priserne hos de største online forhandlere herhjemme. Siden hedder madmaskiner.dk og vi har personligt brugt den side de sidste 2 gange vi udvidede vores sortiment af køkkenmaskiner.

Du kan finde de mest normale køkkenmaskiner derinde, men du kan også tage et kig på deres blog, hvor der er andet end de normale saftpressere og kaffemaskiner. F.eks kan du finde pølsestoppere eller dehydratorer. Det er ikke noget man ser mange andre steder.

Pudsigt nok så er vores seneste køkkenmaskine rent fatisk en pølsestopper. Jeg har ikke fået prøvet den af endnu, men den ser lækker ud. Jeg har det nok som mange andre mænd har det med værktøj. Ser jeg en flot og ny køkkenmaskine så må jeg bare eje den, ligemeget om jeg har brug for den eller ej. Jeg er sikker på at hvis jeg tømte mine skabe, så ville der være minimum 7 køkkenmaskiner som ikke har været taget i brug endnu, men smarte ser de ud.

Min kone har tvunget mig til at tænke mig lidt mere om fremover, så vi ikke får fyldt alle skabe op med køkkenmaskiner der aldrig bliver brugt. Samtidig er det jo også nogle dumme penge at komme af med, når man aldrig bruger den pågældende maskine. Jeg afgav desværre mit løfte om at bruge mere fornuft angående køkkenmaskiner, før at jeg havde fundet den side jeg omtalte før, men det er nok egentlig meget godt alligevel, da jeg ellers hurtigt ville kunne købe mig fattig via den side.

Maskiner jeg kan anbefale

Kigger du efter en ismaskine, så kig nærmere på Wilfa og Nemox maskiner. De kombinerer brugervenlighed og kvalitet uden at du skal bruge en formue på maskinerne. Personligt kunne jeg ikke drømme om at købe en ismaskine uden kompressor, da det vil betyde at jeg skal planlægge hvornår jeg vil lave is. Jeg handler spontant, og alt mad jeg laver, stort set, er tilberedt spontant.

Er du ude efter en saftpresser, så kig på Philips modeller. De gør et virkelig godt stykke arbejde til en rimelig penge. Der findes fleres forskellige typer saftpressere, men de mest brugte bliver bare kaldt saftpressere.

Kan du lide god kaffe lavet på friske bønner, så kig efter en god espressomaskine med kaffekværn. Der findes flere forskellige, både fuld og semi automatiske. Tag en snak med forhandleren om de maskiner du er interesseret i.

Skal du bruge en blender, så kig på Bamix blendere. De tager absolut førstepladsen indenfor blendere og mixere. De har en utrolig lang levetid, og gør samtidig et fremragende stykke arbejde.

Det var de mest normale og brugte maskine jeg nævnte her. Vil du have mere information om de pågældende maskiner eller om nogle helt andre, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.