Hårmode i 2014 ultra kort og super langt
Ikke kategoriseret

Hårmode i 2014 ultra kort og super langt

Vi er nu hen i sommeren og årets mode og trends er så småt ved at dukke op. Det gælder tøj, sko, men også hår. Årets hårmode lader til at være i kontrast. Det skal enten være meget kort eller virkelig langt. For os, der ikke kan beslutte os, findes der heldigvis hair extensions.

Som med al mode er hårmode omskifteligt og ændrer sig hurtigt. Det kan være vanskeligt at følge med – særligt hvis man har kort eller mellemlangt hår, når moden dikterer en kort sexet frisure eller en lang forførende frisure. Desværre tager det lang tid for hår at vokse til den ønskede længde. Moden er ofte ovre, når håret har nået den ønskede længde, og det er uden, man tager højde for spaltede spidser og tørt – måske endda tyndt – hår. Et af de ”redskaber” man kan tage i brug, er hair extenstions.

hårmode 2014Cold fusion, Hot fusion, clip in hair og weft tape, mulighederne er mange. Der findes både kortvarige og langvarige løsninger. Derfor kan det godt være lidt af en jungle at finde rundt i, men der findes hjemmesider, hvor man kan få vejledning og finde alle de produkter, man kan få brug for. Maikan.dk er en af de hjemmesider. Webshoppen har et stort udvalg af hair extensions, der henvender sig til alle formål.

Anette Højrup er ejer af Maikan.dk og har mange års erfaring med hair extensions. Hun er ikke overrasket over den drejning hårmoden har taget og er opmærksom på, at for mange er hair extensions den eneste løsning, hvis man ønsker hår langt ned ad ryggen. Anette Højrup udtaler dog, at det ikke er ligegyldigt, hvilke hair extensions man anvender. Som en del af årets hårmode er det naturlige look også fremtrædende. Derfor er det vigtigt, at hair extensions falder ind med dit nuværende hår, ser realistisk ud og ikke mindst føles og bevæger sig som naturligt hår. For at få det naturlige look er det vigtigt, at man anvender hair extensions korrekt og vælger en model, der passer til ens personlige ønsker. F.eks. kan det være en mulighed at bruge en clip in hair, hvis man har kort hår eller mellem langt hår. Er man en af de heldige, der går sommeren i møde med kort hår, giver hair extensions muligheden for, at man kan udfolde begge trends – både det ultra korte og super lange.

Anette Højrup udtaler, at det er vigtigt for hende, at hendes produkter er af kvalitet. Hun går op i at alle hair extensions i hendes webshop Maikan.dk lever op til kundens forventninger, og både ser og føles som rigtigt hår. Hun nævner også prisen og vejledningen som en vigtig del af hendes koncept. I forbindelse med det naturlige look er det vigtigt, at din hårfarve og hair extenstions stemmer overens med farven. Derfor tilbyder Maikan.dk den service, at du kan tilsende et billede af dit hår, og de vil hjælpe dig med at finde hair extensions, der matcher. Herudover sælger Maikan også økologisk hårfarve, der gør det muligt at matche din hårfarve.

Så der er muligheder for at kunne følge årets trend med rigtig langt og naturligt hår. Der findes mange forskellige typer for hair extensions, og de kan findes på Maikan.dk.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *