gratis rejse apps til både iPhone og Android
Mobil

Jeg er heldigvis rigtig godt tilfreds med mit mobilabonnement

Det at have et godt mobilabonnement er ikke noget, som man skal tage for givet. For det er ikke alle der har det, og jeg tror også det kommer an på hvilken personlighed man har, om man er tilfreds med sit mobilabonnement. For der er jo bare nogle mennesker, der generelt er lette at gøre tilfreds, og så er der kritikerne, som jeg ynder at kalde dem, og det er så alle dem, som ikke er så nemme at stille tilfreds uanset hvad man næsten gør for dem, om man så ellers hopper og danser for dem. Af personlighed, der ligger jeg nok mest selv midt imellem de to nævnte personlighedstyper, og det er måske også en god beskrivelse at jeg ikke er specielt svær at gøre tilfreds. Og det er så bare dejligt, sikkert, for det mobilabonnement, som jeg er kunde hos. Og det nyder de godt af. Jeg er meget tilfreds med mit mobilabonnement, og jeg er slet ikke typen, som klager over ting, eller som føler, at jeg har noget at klage over.

Et godt mobilabonnement gør mig både glad og tilfreds

Det gør noget godt for mit liv at kunne have et mobilabonnement, som jeg er glad og tilfreds over. Fordi det gør, at jeg kan have et smil på læben gennem min dag, hvis mine tanker skulle falde på mit mobilabonnement. Og det gør de jo ofte, det må jeg sige. Og når jeg kigger på andre ting i mit liv, hvor jeg også er rigtig godt tilfreds, så bliver smilet over min mund bare endnu større. Så på denne måde kan man sige at mit mobilabonnement bare er en lille brik i et langt større netværk af ting, som kan gøre en glad eller tilfreds.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *