Rejser

Sådan får du 42.000 rejsefordele

Det internationale studie- og fordelskort ISIC har hjulpet mange backpackere rundt omkring i verden med eksklusive rabatter. Nu kan du købe kortet online hos Jysk Rejsebureau. Og der er ikke kun fordele at hente for studerende – alle under 30 år kan komme lidt længere for de hårdt tjente rejsepenge.

Vil du gerne have rabat på alt fra flybilletter og overnatninger til underholdning, software, ture, mad, museer, uddannelse og sportsaktiviteter – både herhjemme og i udlandet? Så bør du måske bruge de 185 kr., det koster at anskaffe sig et ISIC-studiekort. Dette giver nemlig rabat på hele 42.000 forskellige produkter – og nu kan du tilmed købe kortet online på Jysk Rejseburaus hjemmeside.

”Vi ser flere og flere studerende, der køber deres ISIC-kort online. Processen er utrolig nem: De studerende skal blot uploade et foto og verificere sig online – så er kortet på vej,” forklarer Torben Maigaard Jacobsen, der er ISIC-ansvarlig i Jysk Rejsebureau. ISIC står for International Student Identity Card og er det eneste studie- og fordelskort, der er internationalt anerkendt. Det sælges i hele 127 lande og accepteres i langt flere. ISIC samarbejder desuden med Arriva, hvilket betyder, at studerende med et ISIC-kort kan få op mod 50 procents rabat på togrejser i Danmark hos både Arriva og DSB. Læs mere her

Ikke kun for studerende

ISIC-kortet udstedes til fuldtidsstuderende på skoler, gymnasier, universiteter og andre akademiske institutioner fra alderen 16 år og op – der er ingen øvre aldersgrænse, så længe man er fuldtidsstuderende på en SU-berettiget uddannelse.Kortet er ikke alene en måde at bevise ens status som fuldtidsstuderende, så man kan opnå rabatter, men giver også adgang til studiefaciliteter og diverse services forbundet hermed i hele verden. Samtidig er kortet også anerkendt af universiteter, studenterorganisationer og nationale regeringer og uddannelsesministerier rundt om i verden. Er du ikke studerende, men under 30 år, kan du i stedet købe et International Youth Travel Card, IYTC, og er du lærer eller professor, kan du søge om at få et International Teacher Identity Card, kaldet ITIC. Begge dele giver adgang til mange af de samme fordele, som ISIC-kortet gør. Kortet er godkendt af store organisationer globalt som eksempelvis UNESCO, der er FN’s organisation for uddannelse, kultur, kommunikation og videnskab. Dette giver kortholderne endnu flere muligheder for at få oplevelser til rabatpris.”Hvis du køber kortet i dag, får du et midlertidigt virtuelt kort indenfor få timer. Det betyder, at du kan benytte kortet omgående,” lyder opfordringen fra ISIC-ansvarlig i Jysk Rejsebureau, Torben Maigaard Jacobsen.

ISIC
•Står for International Student Identity Card
•Giver adgang til over 42.000 fordele både i udlandet og i Danmark
•Rabatter gives på alt fra flybilletter til underholdning, mad, museer og sportsaktiviteter

•Er gyldig i mere end 127 lande

•Giver op til 50 procents rabat på togrejser i Danmark, eftersom Arriva Wunder Card er en del af ISIC

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *