Golden Days Festivals åbningsfest Hotel Extravaganza i VEGA

Hotel Extravaganza i VEGA

Programmet til årets mest ekstravagante fest Hotel Extravaganza i VEGA er klart!
Lørdag den 6. september inviterer VEGA og Golden Days Festival inden for til en ekstravagant fest. Programmet er klart og byder på græseoverskridende og lumre shows, historisk detalje-nørderi, kække piger og udfordrende mænd i Lystens Salon og The Grand Ballroom.

Kan man rejse i tid? Svaret er ja – for den 6. september kan du feste som for 100 år siden, når VEGA slår dørene op til Golden Days Festivals’ åbningsfest Hotel Extravaganza.

På Hotel Extravagaza konverserer Burlesque-danserne med dandyer, piccoloer flirter med stuepigerne, mens den smaragdgrønne absint bruser i glassene. Kokette ’Tiller Girls’ byder på forbudte trin og sparker benene i vejret til flabede revyviser. Festen bliver en totaloplevelse, som vil sætte hele musikhuset VEGA i spil.

Sidst VEGA og Golden Days Festival holdt fest sammen handlede det om 1950’erne. Her mødte 2000 gæster op i strutskørt for at fejre årtiet med flyversjusser, Tove Ditlevsen-digte på dametoilettet musikalsk akkompagneret af Kjeld Heick og Coco fra Quadron.

Lidt om aftenens program
Nedenstående er et udpluk af aftenens program, der kommer til at byde på fristelser og overraskelser anført af værten for det hele, komikeren Carsten Eskelund.

Store VEGA er i den udsvævende anledning omdannet til Hotel Extravaganzas Grand Ballroom, hvor husorkesteret, The Extravaganzas v. Nicolai Kornerup, sætter gang i dansegulvet med et syndigt mix af forskellige stilarter. Så hvad enten du er til tango, ballroom eller charleston, er der rig mulighed for at danse natten væk.

Husorkesteret får i løbet af aftenen selskab på scenen af en håndfuld solister i form af Ane Trolle, jazz- og bakkesangerinden Ann Fahrholt, forsanger i Eclectic Moniker, Frederik Vedersø og Julias Moon-forsangeren Louis Samson Myhre.

Glæd dig derudover til at opleve danseinstruktør Signe Frydenlund og The Extravaganza Tiller Girls Troupe slå sig løs på dansegulvet.

Zlatko Buric i rum der forsvinder
Lille VEGA er intet, som det plejer, og alle grænser er sprængt, når kunstnergruppen K-O-N-T-O med udgangspunkt i værkerne 4´33″ (John Cage) og The art of Noise (Luigi Russolos) forvandler rummet til en moderne dystopi. De toneangivende performere ved Kugla Glumisé, Damir B. Indos og Zlatko Buric, mødes på scenen med performance-gruppen House of Extreme Music Theatre (Indos) og T.I.G (Zlatko Buric, Henning Friman og Jørgen Rasmussen).

Absint, slangemennesker og burlesque
VEGA Lounge er for en aften omdannet til lystens salon under kyndigt værtskab af Burlesque Hypnotique. Her vil dansere fra burlesquens underverden tage dig med på en eventyrlig rejse fyldt med sensuelle og bizarre små fortællinger uden ord men med masser af hud, passion og drama.

Her kan du møde skæve og spændende karakterer som den dramatiske japanske pianist Eriko Makimura, det hollanske slangemenneske Michiel Tange Von Leeuwen samt den engelske The Gentleman, som elegant popper champagne propper kun nødtørftigt dækket af påfuglefejr. Mellem shows vil det være muligt at nyde stemningen med en velskænket absint.

Det vil være muligt at købe billetter til styling inden feststart.

Hotel Extravaganza er en hyldest til Europas store, klassiske hoteller, der var selskabslivets dekadente højborge i første halvdel af 1900-tallet. Festen kickstarter årets Golden Days festival ’Krig No.1’, der i anledning af hundredeåret for udbruddet af første verdenskrig zoomer ind på tiden omkring 1914 og de mange forandringer, som fulgte i kølvandet på krigen.

Fakta om festen
Hotel Extravaganza
Lørdag den 6. september kl. 19
Allerede fra kl. 17 vil der være quiz, mad og underholdning i Ideal Bar og foyeren.
Hele VEGA, indgang fra Store VEGA
Enghavevej 40, 1674 Kbh. V
Billetpris: 250 kr. + gebyr
Læs mere og køb billet til Hotel Extravaganza

Fakta om Golden Days Festival
Sekretariatet Golden Days udfordrer, overrasker og skaber intelligente begivenheder, der sætter Danmarks historie og fremtid på dagsordenen.
Festivalen ’Krig No. 1’ løber fra 5. – 21. september
Læs mere på: http://goldendaysfestival.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *