Hjemmet

BOLIGSTYLISTENS TIP: Messing og mørke trænuancer

De mørke trænuancer var en stærk trend på den store internationale designmesse i Milano tidligere på året. Skab selv stilen i dit køkken med mørke, dybe træsorter, marmor og messing. JKE Designs boligstylist viser dig sine favoritter.

Vi kan ikke få nok af de skinnende metaller for tiden, og de gyldne nuancer er en af de største trends indenfor indretning og design lige nu. Sæt den blanke overflade sammen med rustik beton og grøn marmor for et ultramoderne udtryk. Messing er også smuk i selskab med hvid, delikat keramik og mørke, dybe træsorter. I køkkenet kan man kombinere en beton bordplade eller marmor på væggen med lamper i messing.

Skab selv stilen i dit køkken med mørke, dybe træsorter og en kompositbordplade i farven Carrara. De viste fliser er fra Flisestudiet. Morter, viskestykke og saks er fra Illums Bolighus, grøn marmor fra Nordstjerne, keramiktallerken og skål fra keramiker Lone Schubert og messinglampen fra Frandsen Lightning. Vase og kul er privateje.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *