Smykker til Kvinder

Hvilken kvinde ønsker sig ikke smykker?

Gør du?

Vi kvinder har forskellig smag, hvad smykker angår, men alle kvinder falder af og til for nogle smykker de ikke kan leve foruden. Et smykke kan defineres som en ekstra pyntegenstand, som gør os endnu smukkere, end vi i forvejen er, og vi fortjener ikke mindst alle, indimellem at forkæle os selv med et flot smykke. Marilyn Monroe sang engang ” Diamonds are  a girl’s best friend” og hun vidste hvad hun sang.

Smykker giver den naturlige skønhed et ekstra pift, så vi bliver endnu smukkere at se på. Historien har også vist, at kvinder helt tilbage i stenalderen ønskede at pynte sig med smykker, dengang i form af kamme og knapper. Vi kvinder er nået langt siden stenalderen, men vores passion for smykker er forblevet den samme. Spørg enhver kvinde på gaden om hun elsker smykker, og svaret vil næsten altid være det samme.

Det er bare en ting vi kvinder har, kærlighed til smykker og smykker definerer os ligeledes som kvinder. Jeg har personligt mange forskellige slags smykker hjemme, og et smykke i gave til fødselsdag, jul eller en anden anledning er altid et hit. Jeg ejer øreringe, fingerringe, armbånd halskæder, brocher og hårpynt. Både i ægte i guld og sølv samt uægte. Designer smykker, brugte smykker og nogle jeg har fundet i basarer og butikker. Uanset hvor jeg har dem fra, er jeg glad for alle mine smykker fordi jeg kan mixe og matche dem som jeg vil efter tøj, humør og anledning. Nogle af de smykker jeg elsker højst, har jeg fundet påhttp://www.brugtguldogsoelv.dk som har rigtig flotte brugte smykker både designer samt guld og sølv. Du risikerer kun at finde nogle brugte smykker dér, du ikke kan leve uden.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *