Sundhed

Kom til kvindeaften Botox behandling

PrivatHospitalet Danmark i Charlottenlund, som Forende Care driver, holder en helt særlig og dejlig kvindeaften om Botox behandling d 9. oktober kl. 18.30 – 20.00.

”På PrivatHospitalet Danmark tilbyder vi nu professionelle fillerbehandlinger og behandling med boltulinumtoksin kendt som botox. Og i den forbindelse har vi rekrutteret nogle af de bedste speciallæger og behandlere på feltet, som vi glæder os til at præsentere til kvindeaftenen 9. oktober,” forklarer hospitalschef Hanne Zingenberg.

Der vil blive serveret snacks ledsaget af lidt bobler – alt imens speciallæge i plastikkirurgi Jennifer Drejøe fortæller lidt om de æstetiske indgreb, som hun typisk udfører på PrivatHospitalet Danmark. Ligesom sygeplejerske og behandler Helena Svensson vil fortælle om, hvorledes man kan forlænge skønheden og blive frisket lidt op med Botox behandling og fillerbehandlinger.

Så sæt kryds i kalenderen den 9. oktober og tag gerne din veninde, kollega, mor eller søster med – ligesom manden er også velkommen. Tilmeld jer på mail: info@phdanmark.dk

PrivatHospitalet tilbyder i øvrigt 10 % på 1 behandling i hele 2014 og modebutikken Eva Go Diva kommer forbi med særlige rabatter på tøj denne aften.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *