Nu kan du blive Miss Glossy 2014 Modeller søges

  • af

Hvad interesserer ofte unge piger? Modeller. Hvilke programmer får ofte meget høje seertal? Modelprogrammer. Og hvad vil næsten alle unge piger inderst inde gerne være? En model.

Casting Creme Gloss fra L’Oréal Paris leder lige nu efter to danske piger, som kan vinde titlen ”Miss Glossy 2014”, og dermed blive de to nye ansigter for vores populære toningsfarve Casting Creme Gloss.

Har du et brændende ønske om at se dig selv pryde siderne i magasinerne, så kan dit hår nu være din adgangsbillet. Miss Glossy er en landsdækkende kampagne, hvor to piger kan vinde titlen ”Miss Glossy 2014”, og dermed blive de nye ansigter for Casting Creme Gloss fra L’Oréal Paris.

Har du længe gået med ønsket om at prøve dine evner af foran et kamera? Vil du gerne styles af dygtige hår- og makeupartister og måske endda afprøve et helt nyt look? Nu har du muligheden. L’Oréal Paris har i dette efterår sat jagten ind på at finde danske piger med karakter, glimt i øjet og ikke mindst et smukt hår, der kan repræsentere vores populære toningsfarve Casting Creme Gloss. Måske er det dig eller din veninde, der er Miss Glossy 2014?

Grib chancen
Hvis du er klar til at gøre både dine hår- og modeldrømme til virkelighed, så grib chancen nu. Fra uge 36-43 har du mulighed for at få taget dit billede af en professionel fotograf i 14 butikker landet over. Du tilmelder dig på missglossy.dk ved at uploade dit billede, og du kan også selv være med til at stemme på andre kandidater. Har du hvad der skal til, er dit hår klar til en skyllefarve, og kan du fange kameraets bevågenhed, er det måske dig, der bliver Miss Glossy 2014 og vinder en kampagneskydning for Casting Creme Gloss fra L’Oréal Paris.

Korte facts om Miss Glossy:
Miss Glossy er en landsdækkende kampagne, hvor formålet er at finde de to nye kampagnepiger for Casting Creme Gloss fra L’Oréal Paris.
Vi kommer rundt i hele landet fra uge 36-43 i 14 butikker
Her kan helt almindelige piger få taget sit billede af en professionel fotograf, og være med i konkurrencen om at blive Miss Glossy 2014
Man tilmelder sig og uploader sit billede på missglossy.dk
På missglossy.dk kan alle interesserede stemme på deres favorit kandidat
De to Miss Glossy 2014 vindere præmieres med et professionelt fotoskud, hvor de skal arbejde sammen med nogle af de dygtigste artister i branchen
Håret bliver farvet med Casting Creme Gloss, og billederne vil blive brugt til en landsdækkende kampagne
Følg vores kampagne på http://www.missglossy.dk/, på L’Oréal Paris’ Facebook https://www.facebook.com/#!/LorealParisDanmark og på Instagram #missglossy2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *