Glamorous Green Amber by Mai Manniche
Smykker til Kvinder

Glamorous Green Amber by Mai Manniche

Det historiske smykkehus og den populære designer har i et nyt samarbejde designet ravsmykker i nye funklende styles.

Caribisk grønt rav er en unik type af rav, som den danske smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH, faldt pladask for ved første øjekast. Hun har designet en smykkekollektion for House of Amber, der lanceres i House of Ambers skandinaviske butikker fra d. 01. november 2014.
Mai Manniche er kendt for sine smukke nutidige designs og høje kvalitet – House of Amber er kendt for sin dedikation og kærlighed til ravet. Der er dermed lagt op til det perfekte match.

”Jeg er meget stolt af samarbejdet med House of Amber. Det har været fascinerende og inspirerende at arbejde med ravet og skabe nye designs, som bruger rav på andre måder, end det vi er vant til at se”, siger smykkedesigner Mai Manniche.

Smykkekollektionen ”Glamorous Green Amber by Mai Manniche” er centreret omkring facetslebet caribisk grønt rav kombineret med kirsebærfarvet rav eller hvide topas ædelsten i rosa forgyldt sølv. Et smukt og elegant – men også meget nytænkende look – som vil matche nutidens moderne kvinder. ”Glamorous Green Amber by Mai Manniche” består af tre smykkelinjer; “Pure Drop”, “Divine” og “Glam” med priser fra 995,-.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *