Tøserne på storbyferie
Livsstil

Jeg skulle starte i nyt job og det skulle fejres med en shoppetur.

Jeg havde ansøgt en stilling som jeg meget gerne vil have og blev kaldt til samtale hvor jeg fik at vide at jeg var den rette til jobbet, hvorfor de gerne ville ansætte mig. Jeg blev simpelthen så glad og var overlykkelig for at have fået drømmejobbet. Jeg tog min veninde med ud at shoppe og vi skulle først og fremmest finde noget nyt smart tøj, som jeg kunne bruge i hverdagen og på jobbet. Vi havde været ude at shoppe nogle timer og jeg havde fundet et par ting, men ikke noget specielt som bare skreg på mig. Min veninde havde en rigtig flot bluse på den dag vi var ude at shoppe, så jeg spurgte hende om hvor hun havde fundet den henne. Hun fortalte at hun havde fundet en tøjbutik på nettet som havde en masse fedt moderne tøj til kvinder og det var en Ofelia bluse hun havde på.

Jeg tænkte at denne butik måtte jeg undersøge nærmere og da jeg kom hjem gik jeg på nettet for at kigge. Min veninde havde ret.

De har masser af flot og moderne tøj til kvinder på vores alder, som ikke går på kompromis med hvad som helst men som gerne vil have noget tøj af høj kvalitet og se godt ud samtidig. Jeg fandt en masse flot tøj fra Ofelia jeg måtte eje, det var lige mig. Jeg havde aldrig lagt mærke til tøjmærket Ofelia før, men nu blev jeg forelsket i tøjet, fordi det var så meget mig. Flere jeg kender køber tøj fra Ofelia og de ser simpelthen så godt ud. Jeg har snart fødselsdag og ved allerede nu, hvad jeg skal ønske mig til min fødselsdag. Et par flotte bukser fra Ofelia.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *