Smykker til Kvinder

Pink Kharisma smykker er det nye sort

Derfor udvider smykkeproducenten Marianne Dulong dette efterår
den klassiske Kharisma-kollektion med pink guld og en ny størrelse, så det bliver endnu lettere at finde netop det smykke, der fremhæver de smukkeste træk og understreger personligheden.

Karisma er et karaktertræk, der bringer en ekstra skønhed til personligheden. Det er uhåndgribeligt i den forstand, at det ingen alder har, ingen bestemt størrelse, farve eller udtryk, men stråler blot som et attraktivt skær omkring en person. Alle karismaens forførende egenskaber har smykkeproducenten Marianne Dulong dog formået at indkapsle i den ikoniske Kharisma-ørering. Det stilfulde, kurvede smykke lanceres i år i en ny størrelse, der ligger midt mellem den mindste model og den tidligere mellemstørrelse.

Desuden kan alle Kharisma-modeller fra dette efterår også fås i tidens absolutte it-ædelmetal, pink guld. Så hvad enten man er til råt look i sølv eller til glamourøs guld, er der en Kharisma-model til hver anledning og i farver og størrelser til hver en alder, hvilket gør Kharisma til et smykke, der kan bæres gennem hele livet.

Underspillet enkel og sensuel mystik Med Kharisma-øreringen er det muligt at skabe vidt forskellige udtryk, alt efter hvordan smykket styles.

Den mindste model fremstår delikat, enkel og blot som en diskret karismatisk markering på øreflippen, hvor de større modeller kan give et imponerende og stilfuldt svung til looket. Uanset hvilket udtryk man foretrækker, findes netop den type Kharisma, der komplementerer personligheden bedst. Tilmed kan smykket gøres endnu mere unikt og ændre udtryk med isatte brillanter i ædelmetallet, der får kurven til at reflektere lyset omkring ansigtet. Det personlige udtryk kan understreges yderligere ved at påføre øreringen Marianne Dulong vedhæng, der sætter et næsten poetisk punktum under smykkets

dråbeformede afrunding. Blandt efterårets nyheder findes vedhænget Cleo – et vedhæng med en sensuel aura af mystik, idet en diskret slange slynger sig om kostbare sten som akvamariner, månesten og perler og skaber Kharisma a la Cleopatra. Vedhænget kendetegnes, ligesom alle andre Marianne Dulong smykker, af de unikke håndfilede detaljer, der præger ædelmetallets overflade, og kan bæres både som vedhæng på

øreringe og i halskæder.

Kharisma fås i 18 K guld, hvidguld og pink guld samt sølv og oxideret sølv i størrelserne lille, mellem, stor og mega.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *