Ikke kategoriseret

Coola sunlotion plejer huden udefra

God solcreme er vigtigt for din hud. En solcreme som Coola sunlotion både plejer din hud og beskytter den mod solens stråler. Og det er vigtigt, hvis du gerne vil have en sund og flot hud hele livet. Husk altid at følge sundhedsmyndighedernes tre solråd for bedst mulig beskyttelse.

En sund hud er en velplejet hud. Huden er kroppens største organ med et areal på cirka 1,5 kvadratmeter. Ved at holde øje med huden kan vi finde ud af mange ting om vores helbred, og derudover afslører den også meget om vores omgivelser og miljø. Dens formål er at beskytte os, og derfor er det vigtigt, at vi passer godt på den, så den får de mest optimale betingelser for at gøre det. 

Pas på din hud i solens stråler

Et af de steder og tidspunkter vores hud er rigtig udsat, er i solens kraftige stråler. I Danmark alene er 5-30 minutters sol om dagen nok til at dække vores D-vitaminbehov i sommerperioden. Alligevel foretrækker mange danskere at rejse til Spanien, Tyrkiet og Italien for at slikke sol og få genopladet batterierne.

Det er skønt at tage på ferie, men det er så vigtigt, at du passer godt på din hud, når du befinder dig i så kraftige UV-stråler. Sunlotion fra Coola kan hjælpe dig med at beskytte din hud mod solens påvirkning. For meget UV-stråling kan nemlig over tid resultere i ødelagt hud, pigmentfejl og i værste tilfælde en øget risiko for hudkræft.

Coola sunlotion – kvalitetssolpleje

Coola sunlotion er et mærke fra det solrige Californien, hvor sommeren varer næsten hele året. Serien indeholder solcremer til både krop, ansigt, børn og sport. Coolas vigtigste mission er at få dig til at gå lige så højt op i, hvad du smører på din krop, som du går op i, hvad du putter i den. Produkterne er cruelty free og for så vidt muligt økologiske.

Plej din hud indefra

Din hud kræver både pleje inde- og udefra. Og mens Coola sunlotion kan hjælpe dig med at beskytte og pleje huden udefra, er der nogle ting, du selv kan gøre, for at pleje huden indefra. Som skrevet først i artiklen, afslører huden mange ting om vores helbred. Blandt andet disse tre faktorer kan påvirke din hud indefra:

  • Kost: En sund og varieret kost er vigtig for dit helbred og dit indre velvære.
  • Væske: Din krop og hud har brug for masser af væske, gerne 2-3 liter om dagen.
  • Motion: Motion er godt for din krop og er med til at udskille masser af affaldsstoffer.

En sundt og varieret kost er også med til at forbedre vores fordøjelse og forbrænding, så der ikke hober sig affaldsstoffer op i kroppen. Disse affaldsstoffer kan nemlig udmunde i dårlig hud, men også i et nedsat immunforsvar.

Følg de tre solråd

Hvis du gerne vil passe godt på din hud, bør du følge Sundhedsstyrelsens tre solråd:

  • Ophold dig i skyggen imellem kl. 12-15.
  • Brug solhat og tøj til at dække udsatte områder.
  • Brug solcreme på resten af kroppen (f.eks. Coola sunlotion).

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.