Hjemmet

Kan man give gardiner i julegave?

Når det er tid til at anskaffe sig nogle nye gardiner, er der overordnet to ting, som er de vigtigste at tænke over. For det første skal gardinerne kunne opfylde deres funktion, hvilket i de fleste tilfælde er at holde lyset ude og hyggen inde. Det er ikke det mest omfattende krav, og det er let at vurdere om et gardin er i stand til det.

Det andet, og måske det vigtigste, er at det skal passe ind i rummet, og det er straks sværere, for gardiner kommer i mange forskellige designs og farver. Derfor kan man nemt tænke, at det er umuligt at give gardiner i gave, men i dag er der faktisk mulighed for, at det kan lade sig gøre.

Se gardinerne hos dig selv

Der er nemlig opfundet et koncept, som hedder gardinbussen, og det er mere eller mindre, hvad man tænker det er. Konceptet går ud på, at man får et stort udvalg af gardiner bragt ud til sig selv i stedet for selv at gå ned i butikken. Og det bedste af det hele er, at man ovenikøbet kan få et gratis besøg af gardinbussen. Det er den løsning, som gør det muligt at give gardiner i julegave, for med gardinbussen kan gavemodtageren selv vurdere, hvilke gardiner som passer bedst i netop deres hjem.

Spar på gaverne hvor du kan

Gardinbussen har et tilbud lige nu, hvor man kan spare momsen, så det behøver ikke engang at koste det hvide ud af øjnene. Det er en god og praktisk gave, til dem som kunne trænge til et friskt pust i stuen. Så hvis man kender nogen, som mangler gardiner, kan man overveje at undersøge, om ikke gardinbussen kunne være en mulighed. Så er der en gave mindre at tænke på, når vi for alvor begynder at åbne for gaveræset.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *