bubble waffle
Livsstil

Nyd livet lidt ekstra med en bubble waffle

Der er ingen grund til at skære ned på det der gør dig glad og livet lidt ekstra værd at leve. Derfor skal du heller ikke undgå at prøve de populære bubble waffles der kan komme til at ændre dit syn på, hvordan en rigtig god og lækker dessert eller mellemmåltid skal smage. En bubble waffle er et hit for alle der er til de søde sager og kan kombineres med forskellige smage og tilbehør, præcis efter dine ønsker. Du skal selvfølgelig også være velkommen til at prøve de allerede gennem testede versioner med eksempelvis oreos og skumfidus eller snickers og karamel. Hvad en du vælger til din dessert eller mellemmåltid, så er der rigeligt af muligheder for at nyde livet lidt ekstra. 

Prøv en bubble waffle i dag 

Hvis du ikke allerede har smagt de yderst populære luftige bubble waffle, så er der bare med at komme afsted med det samme til din kommende lokale pusher. Du vil bestemt ikke fortryde valget og får måske smag for at prøve enhver version der findes i butikken. Er du ikke helt sikker på hvad der bliver snakket om, så kender du måske i stedet navnet boblevafler som de af nogle også kaldes. Det er simpelthen den mest luftige og lækreste dej der laves fra bunden for at give den absolut bedste smag. Efter at være blevet varmet formes de som en stor og rummelig vaffel der kan huse lige præcis den is, du synes aller mest om. Find frem til din næste bubble waffle allerede i dag og vurder selv, hvilken en der skal være din nye favorit. 

Skal du have en bubble waffle til frokost? 

Det er ikke kun til den søde tand at en bubble waffle er helt ideel og overdådig. Du kan også vælge at din frokost skal udgøres af en bubble waffle der ikke er sød men i stedet klassificeres under det salte køkken. I stedet for en vaffel der kan indeholde is, kan din bubble waffle forvandles til en wrap der kan huse lækre grøntsager og dit favorit tilbehør. Det er hurtigt blevet et hit i København og bestemt ikke noget du bør snyde dig selv for. En frokost bubble waffle lækker, luftig og eksklusiv til afveksling for de traditionelle kedelige rugbrøds mader. Det ligger ikke alt for tungt i maven og derfor et ganske fornuftigt valg til dig, der er på farten eller lige skal have lidt i maven inden arbejdet fortsætter. 

Bubble waffle i Danmark

Det er blevet mere og mere udbredt med en bubble waffle rundt omkring i landet. Det er altså ikke kun i den sæson åbnede isbod at du en sjælden gang kan finde de lækre desserter. Mere eller mindre alle iskiosker har muligheden for at lave en babble waffle og nu også flere steder som en frokost bubble waffle. Se selv i dit nær område, om der ikke skulle være et sted med udsalg af bubble waffles til at forsøde livet med. 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *