Livsstil

Den stille og smukke begravelse

Bedemanden i Birkerød hjælper dig med en stille og smuk begravelse!

Hos bedemanden I Birkerød ved de, at de fleste pårørende finder ro i en stille og smuk begravelse, hvor de har muligheden for at tage ordentlig afsked med afdøde. Nogle gange er et par fine sange, en smuk tale og en gravøl i afdødes ånd det eneste, der skal til. Læs med her, hvor vi hjælper dig med begravelsesforberedelserne.

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvad en stille og smuk begravelse er. Mens nogle vil mene, at det er en privat begravelsesceremoni for pårørendes nærmeste, vil andre foretrække en dag i skoven sammen med familie og venner – akkurat som afdøde elskede det. 

Få hjælp fra bedemanden i Birkerød, når sorgen rammer

Vil du sikkert i mål med begravelsesplanlægningen i Nordsjælland, er det en rigtig god idé at kontakte en bedemand i Birkerød.

Han eller hun vil ikke alene hjælpe jer med alt, hvad der vedrører selve begravelsen, vedkomne vil også kunne yde omsorg og hjælpe jer gennem den svære sorgperiode. Læs mere her.

Hvor skal ceremonien holdes?

De fleste pårørende finder trøst i en begravelse, der afspejler afdødes personlighed. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvor begravelsesceremonien forgår.

Havde afdøde et sted, hvor han eller hun elskede at være? Det kan være i haven, ved stranden eller i et forsamlingshus, hvor vedkomne forelskede sig for første gang. Her er det oplagt at holde den smukke afskedsceremoni!

Sig farvel med sange og taler

Det kan være svært at finde glæde i sorgen, men en god tale eller sang kan være med til at minde jer om alt det gode, afdøde nåede at opleve.

Har du mod på at dele en fin anekdote eller skrive en sang, der ville have givet afdøde et smil på læben, da han/hun levede, er det den bedste måde at tage hånd om sorgen på. 

Du kan også få en anden til at læse den op for dig, hvis det er alt for svært og sorgfyldt for dig.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.