Ikke kategoriseret

Gør dig og din krop en tjeneste

For mange består nattøjet blot af et par shorts og en halvslidt top, som man ikke føler at kunne iføre sig andetsteds end hjemme på sofaen. Ja, det er behageligt, men det er faktisk muligt at få fat i noget flot, men også lækkert og behageligt nattøj. Generelt bliver nattøj ofte nedprioriteret, nemlig pga. at det kan være ubehageligt eller irritabelt at have på – men det er der faktisk slet ingen grund til. Om du er til comfy, cute eller sexet nattøj har Hunkemöller et hav af muligheder til enhver lejlighed. Men, hvad skal man så vælge? Det kommer naturligvis an på lejligheden.


Afslappet, men sexet
Synes du også det kan være svært at finde nattøj som både er afslappet, men også en fryd for øjet? Frygt ej! Hunkemöller tilbyder nemlig et bredt udvalg af natkjoler og pyjamas sæt – og idet at nattøjet tilbydes i flere forskellige former for stof er der rig mulighed for at finde det, du finder dig allermest komfortabel i. Der er desuden rig mulighed for at kombinere nattøjet efter din helt egen stil. Find et af Hunkemöllers fine par pyjamas bukser og kombiner med en enten en tilhørende overdel eller én efter eget valg.


A nice surprise
Vil du overraske din bedre halvdel med noget, som han bare ikke ville kunne modstå? Så er Hunkemöllers bodystockings og babydolls et sikkert valg.

En bodystocking, også kaldet en body, er i en alt-i-en-del. Det er både en bh og en trusse i ét stykke, som sidder tæt på kroppen. Den kan både være glat eller have en indbygget bh. En body med blonder og fine detaljer er super elegante og sexede, og helt sikkert noget både du og din kæreste vil få glæde af. En body behøves nødvendigvis ikke kun at blive brugt i soveværelset, men kan også sagtens bruges som en del af dit outfit. Spice looket op med en body lavet af blonder kombineret med et par jeans, eller et par slacks med tilhørende blazer – kun din fantasi der sætter grænserne!

Er du derimod mere til det løse og ”frie”, er en natkjole, herunder babydolls, et godt valg. En babydoll består af en bh med et tilhørende skørt, som oftest dækker til og med hoften. Den elegante natkjole findes både i chiffon med fine blondedetaljer eller helt igennem blonder. Fuldend looket med babydoll med eksempelvis andre items fra Hunkemöllers frække Private kollektion – han vil ikke kunne holde øjnene fra dig!


Kåber der beriger hverdagen
Udover det brede udvalg af nattøj tilbyder Hunkemöller også en stor kollektion af morgen- og badekåber, hvor der endda kan findes en guide således du kan vælge den helt rette kåbe efter dit behov.
Det skal både være lækkert og behageligt at tage en kåbe på, uanset hvilket formål den skal bruges til. Kåberne findes naturligvis derfor i flere forskellige former – f.eks. kan du finde en dejlig lang, blød og varm morgenkåbe til de kølige morgener, eller en fin, glansfuld kimono over et frækt sæt lingeri til at fuldende det sexede look.  


Hvorfor man ikke skal gå ned på nattøj
Lækkert nattøj er undervurderet idet, at det faktisk kan gøre noget godt for både dig og din partner. Om du er single eller i forhold gør fint og sexet nattøj noget for din selvtillid, og ikke mindst dit syn på din krop. Da der findes et utal af forskellige former for nattøj, har du mulighed for helt selv vælge hvad der fremhæver præcis dine smukke former. Elsk din krop, præcis som den er – den fortjener det.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *