Genrelt

Brug navnelapper i hjemmet

I et hus med småbørn, er det næsten en universalregel, at ting bliver væk eller forvekslet på en daglig basis. Med flere unger, som alle blot har få år imellem sig, kan der hurtigt opstå forvirring, eller nogle gange jalousi, hvoraf de indbyrdes kan hapse hinandens ting. Som forælder kan det også være svært altid at holde styr på, hvem der ejer den helt hvide t-shirt, i en drengeflok på tre. Her kan det være en god idé at iføre både tøj og genstande navnelapper, så der ikke opstår forvirring.

Gør livet og tøjvasken nemmere med navnelapper

Navnelapper er nemlig en smart måde, hvorpå du nemt og diskret kan adskille dine børns ting fra hinanden. Starter vi med tøjet, kan det hurtigt blive en kamp at ordne vasketøjet, når alt tøjet ligner hinanden. Fejlagtigt kan du hurtigt komme til at smide størstedelen ind til ét af dine børn, hvilket resulterer i, at de andre pludselig står med et tomt skab, uden noget at tage på. Med navnelapper kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvor tøjet hører til, så du slipper for beklagende ynk fra din børneflok.

Marker også legetøjet med klistermærker

Det er dog ikke kun i tøjet, at navnelapper kan gøre dit liv nemmere. Børn har en enorm evne til at genkende deres eget legetøj, selvom de ejer tusindvis af forskellige ting, som ikke er større end en ært. Der kan derfor opstå ramaskrig, hvis en søskende pludselig sidder og leger med et stykke legetøj, som tilhører en anden. Brug her navnelapper til at skelne de forskellige stykker legetøj fra hinanden. Navnelapper fås som klistermærker, så du vil selvfølgelig ikke kunne sætte dem på de allermindste ting, men du kan sagtens bruge dem på legetøjsbiler eller prinsesseslotte, så der ikke sker misforståelser. Dette kan også være en fordel, hvis dine børn nogle gange tager legetøj med i børnehaven.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *