Genrelt,Livsstil

Sådan bruger du glidecreme

Få her gode råd til, hvordan du kommer i gang med at bruge glidecreme.

Har du ikke prøvet at bruge glidecreme før, kan det være, at du er i tvivl om, hvordan du egentlig skal bære dig ad med det. Der findes dog overordnet ikke en rigtig eller en forkert måde at gøre det på. Det bedste råd er egentlig, at du bare går i gang, og at du så derefter finder frem til sammen med din partner, hvad der føles godt for jer.

Der er dog selvfølgelig nogle forskellige muligheder i forhold til det. De fleste synes, at det er rart, at deres partner har glidecreme på hænderne, når de berør en. Skal du dyrke analsex, er det også altid vigtigt, at du bruger meget glidecreme.

Vær opmærksom på, om den er vandbaseret eller silikonebaseret

Når du skal vælge glidecreme, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om den er vandbaseret eller silikonebaseret. Vandbaseret glidecreme skal altid bruges sammen med sexlegetøj, da det er skabt af silikone. En silikonebaseret glidecreme kan derfor ødelægge det.

Skal du bruge glidecremen sammen med en partner, vælger du dog bare den, der føles bedst for dig. Derudover skal du også være opmærksom på, om den er uden parabener og økologisk, hvis du går op i det.

Kilde: https://forum.woman.dk/debatten/sex/anvendelse-af-glidecreme

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *