manicure
Kosmetik

Manicuren redder mine negle

Flere af mine veninder laver deres egen manicure, men jeg fortrækker nu at få manicuren lavet af en professional i København – så ved jeg det bliver gjort ordentligt. Derudover kan man afslutte med et lag Shellac hos en professionel, og det sikrer, at man får en lak, som holder ordentligt og længe. Shellac er den eneste manicureform på markedet, som ikke er gel, som er mindre skadeligt for dine negle. Jeg hørte fra min ene veninde, som har prøvet Shellac, at det var penge, der var givet utrolig godt ud. Hun havde fået fortaget en negle behandling, hvor hun fik påført Shellac, og ud over det, fik hun også skubbet neglebåndene skubbet op og filet neglene lidt. Jeg føler en god manicure redder mine negle. Det gør dem langt mere elegante og smukke at se på, så jeg fik fat på stedet, hvor hun fik lavet en behandling. Det ligger i København og hedder Wellness Kompagniet. Det er heldigvis ikke ret langt fra mig. Jeg fik fortaget en negle behandling, som bestod af en manicure. Det vil sige, at jeg fik renset mine negle, så blev de poleret og mine neglebånd blev skubbet op efter de var blevet bløde. Derudover fik jeg eksfolieret mine hænder og fik en dejlig håndmassage, som blev afsluttet med en håndmaske og creme – det var det rene selvforkælelse. Sidst men ikke mindst, så valgte jeg at få en fransk manicure med Shellac, det synes jeg gav et rigtig godt resultat.

 

shellacShellac’en har holdt helt vildt godt, og når jeg har tænkt på, hvor lang tid, jeg førhen har brugt på at lakere mine negle, og de penge jeg har brugt på neglelakker, så føler jeg, at det bedre kan betale sig at få lavet en ordentlig manicure samt et lag af Shellac i København en gang i mellem. En manicure redder mine negle, og jeg vil med glæde betale det en negle behandling koster, for at få det resultat jeg gjorde. Det er mulig at få fortaget forskellige former for neglebehandlinger, den jeg valgte hed luksus manicure og tog omkring en lille time, da jeg også skulle have påført Shellac. Mange har prøvet at opleve en dårlig manicure og lakering, hvilket jeg også selv har, men får man det udført af professionelle, som jeg gjorde med min manicure i København, så bliver resultatet rigtig godt.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.