Fashion,Kosmetik

Længere hår – sådan får du pæne extensions

Har du et brændende ønske om at få længere hår? Extensions kan være den helt rigtige måde at få længere hår på. Der er dog flere ting, du skal tænke over, inden du får lavet extensions. I dette indlæg kan du læse mere om, hvordan du får et flot resultat med extensions.

Vælg dine extensions med omtanke

Når du skal have extensions, er der flere forskellige typer at vælge imellem. Når du skal vælge extensions, er det vigtigt, du ender med noget, der passer til dit hår. Det vil sige, at dine extensions skal passe til dit naturlige hår.

Vælger du extensions, der afviger meget fra dit naturlige hår, vil det tydeligt kunne ses, at du har extensions i. Det er selvfølgelig noget, du helst vil undgå. Det vil altid være et pænere resultat, hvis du får extensions, der passer naturligt til dit hår.

Når du skal vælge dine extensions, er der flere ting, du skal tænke over. Først og fremmest skal dine extensions passe til din hårfarve. Er det svært at finde nogen, der rammer din hårnuance 100 procent, kan du med fordel få dem farvet, så de matcher dit hår.

Udover din hårfarve, skal du også tænke din hårtype. Hår du meget fint eller tyndt hår, skal du have extensions, der passer til. Dette gælder selvfølgelig også, hvis du har meget tykt hår. Igen er det noget, der kan gøre en stor forskel for, om det ser naturligt ud til dig at få extensions.

Få en professionel til at sætte dine extensions på

Når du skal have extensions i dit hår, kan det være en god idé at få en professionel til at gøre det for dig. Når du går til en professionel frisør, kan du få lavet ægte hår, der ser naturligt ud. Det vil typisk koste lidt at få lavet ved en frisør. Det er dog noget, der helt sikkert kan betale sig.

Når du går til en frisør og får lavet extensions, er du sikker på, at det bliver lavet rigtigt. Derudover vil du sikkert få et bedre resultat, hvor dine extensions sidder bedre fast, end hvis du selv skulle gøre det.

Når du skal vælge en frisør til at sætte dine extensions på, kan det være en fordel at vælge en frisør, der har erfaring med det. Der er nogle frisører, der er specialister inden for extensions. Disse frisører kan derfor være værd at overveje, når du skal have extensions.

Vedligehold dine extensions

Når du har fået extensions, skal du huske, at de skal vedligeholdes. Det er ikke helt de samme rutiner, du skal igennem, sammenlignet med da du ikke havde extensions.

Når du skal vaske dit hår, er det en fordel at redde dit hår ud inden. Det sikrer nemlig, at det ikke er så filtret, når du er færdig med hårvasken. Sørg for, at du ikke er for voldsom, og at du holder fast, der hvor dine extensions er sat fast på håret. På den måde hiver du dem nemlig ikke ud.

Derudover er det en god idé at bruge shampoo, hårkur og balsam ved hver hårvask.  

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *