Fashion,Kosmetik

Gå årets fester i møde med fantastisk festtøj

I løbet af året er der ofte mange fester, der skal deltages i. Familiefødselsdage, bryllupper, mærkedage, konfirmationer, barnedåber osv. er blot eksempler på årets mange festlige og sjove begivenheder. Dette stiller selvfølgelig krav til garderoben derhjemme – kjolerne og jakkesættene skal i hus. Har du f.eks. mange fester i løbet af året, er det især godt at have flere forskellige kjoler og jakkesæt at vælge imellem, sådan du undgår at møde op i det samme tøj flere gange. Læs med her på siden, hvor vi giver dig gode råd til, hvordan du netop går årets fester i møde med fantastisk festtøj.

Den lille sorte – klassikeren over dem alle

En kjole, du aldrig går galt i byen med, er den lille sorte kjole. Klassikeren kan umiddelbart virke som et kedeligt og sikkert valg, men det er det ikke. Den sorte kjole kan styles på et væld af muligheder, der alle gør looket unikt. Farverig makeup, hårpynt, statement øreringe, enkle halskæder, elegante fingerringe, høje stiletter og lignende er alt sammen med til at fuldende udtrykket. Du kan gå efter den forførende lang, sensuel let-gennemsigtig, feminine blonder, behagelig løs, festlig glimmer og mange andre muligheder. Se fine gallakjoler her, der både fås i klassisk sort og skønne farver.

Dyreprint hitter – skil dig ud fra mængden

Dyreprint er virkelig in, og dette gælder også festtøjet. Bluser, kjoler og nederdele i dyreprint må i den grad siges at være festlige, og de fås i mange forskellige varianter. Du kan f.eks. vælge det frække leopardprint, det elegante zebraprint eller det populære slangeprint. Farvekombinationerne er ligeledes mange, og du kan derfor både få orange, rød, grøn, brun, hvid og mange andre farver som en del af dyreprintet. Skil dig ud fra de andre gæster, og ifør dig festtøj med skønt dyreprint.

Bare skuldre – giver masser af elegance

Kjoler eller trøjer med bare skuldre oser af elegance. Derfor kan du med fordel lufte skuldrene under festen – enten ved at holde begge skuldre bare eller blot en enkelt. Dette look kaldes også off-shoulder, og selvom det er vovet og sexet, kan det sagtens neddæmpes. Du kan f.eks. holde makeuppen naturlig og droppe den røde læbestift. JJ’s House har et stort udvalg af kjoler med bare skuldre, som passer ind til de mange fester.

Blomsterprint – altid feminint og sødt

Et andet valg til festen er at iføre dig blomsterprint. Dette print går aldrig af mode, og så er det altid et feminint og sødt valg. Der findes mange forskellige blomstertyper og farver, hvilket giver dig masser af kombinationsmuligheder. Du kan både gå efter et ungdommeligt eller modent look, alt efter hvad du foretrækker. Friske farver og små blomsterhoveder udtrykker ungdommelighed, mens store liljer og roser er mere modent.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *