Livsstil

Pift din Ipad op

Trendy mokka style
Trendy mokka style

Har du en iPad, så hører der et trendy cover til. Valgmulighederne er mange, så det er bare med at vælge, hvad der passer til din personlighed. Et cover kan være med til, at vise hvem du er. Det kan være smart og hipt, og gøre at du skiller dig ud, når du sidder på Baresso og nyder en kop kaffe.

 

Farver og mønstrer er der massere af. Der er noget for alle smage. Foruden farven og designet, kan du også vælge imellem forskellige materialer. Et læder cover udviser eleganthed og sans for moden. Det er så stilrent som det kan være, og koster også lidt mere end andre materialer. Er du mere grov i dit look, kan du vælge et aluminium cover.

 

cover til iPad 2
Pink beskytter din iPad

Husk beskyttelse

Foruden at pifte din Ipad op, har et cover også en anden funktion – det beskytter. En Ipad bliver ofte brugt flittigt, og dette sætter den i stor risiko for skader. Det er måske sjældent, du taber din Ipad, men skrammer og ridser kommer let. Der er ingen tvivl om, at et cover er et must-have hvis du vil passe på din ”baby”. Din klodsethed, har også noget at skulle have sagt. Er du typen, hvis hænder konstant åbner sig, så du taber alt hvad du rør ved, så vælg et hårdt materiale. Er du derimod personen der aldrig kommer galt af sted, så er et læder cover perfekt for dig.

 

Et fashion statement

ipad-cover 2Et iPad cover er ikke kun en nødvendighed, hvis du vil beskytte din Ipad. Det er også for dig, der vil gøre lidt ekstra ud af designet. Det er et fashion statement. De fleste mennesker har efterhånden Apple produkter, og med et personligt cover kan du give designet dit eget touch. Der er et utal af muligheder. Farver er der massevis af, men hvis du er mere ekstrem, kan du iklæde din elektroniske ven et smart mønster. Dyreprint er meget oppe i tiden, så med et leopard eller krokodille skinds-cover, viser du, at du følger med i moden.

 

Smarte funktioner

Foruden at beskytte og være flot, har et cover også en smart funktion. Det kan holde din Ipad stående. Det betyder, at du ikke længere skal sidde og holde på den, eller prøve at balancere den op af din pude. Det gør den meget lettere tilgængelig, for dig der kan lide en god film.
Der er ikke mange undskyldninger, for ikke at købe et cover.
– Hvilken et vil du vise frem?

Vi siger tak til Max99 for at måtte låne deres iPad covers til denne artikel. Du kan finde dit nye iPad cover hos Max99 her.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *