sjove dating moments
Genrelt,Livsstil

Sjove oplevelser på online dating

Har du lært at mestre brugen af online dating eller dating generelt? I så fald behøver du måske slet ikke at læse videre her.

For i artiklen her kommer der gode råd til, hvordan du kan styrke dit engagement på online dating, så du ikke bare brokker dig over, at der aldrig sker noget.
Du er den hovedansvarlige, hvis dit datingliv ikke ligefrem kører på skinner.

Fortvivl ej, der er masser af ting, du kan gøre. Først og fremmest skal du blive bedre til at bryde kontakten. 

Hvordan bryder du kontakten?

Du starter den gode kontakt med gode one liners. Specielt når det handler om online dating, er det gode one liners, der baner vejen for efterspillet.

Det kan være alt fra gode jokes, en god, charmerende sætning, en meme eller sjove og charmerende one liners. Prøv nogle af dem af at se, hvilke svar du får.

Online dating kan føles en smule overfladisk, så du skal ikke være bange for bare at prøve noget ad. Hvad der kommer let, går let.

Det dummeste du kan gøre, er at undlade med at forsøge. Du kommer heller ikke i kontakt med det en person, du er vild med, ved at sætte dig i hjørnet til en fest og kigge længselsfuldt på dansegulvet.

Du bliver nødt til at komme derud selv. Prøv dig bare ad med forskellige jokes eller sjove kommentarer.

Måske falder du helt igennem og virker som en fjollet tumpe – men hvad så?

Afslaget kommer du til at få med garanti, det må du lære at acceptere. Men jo flere gange du tør skrive eller investere på en date, jo flere gange får du et ja. Så vær ikke bange for at skrive. 

Mere end gode one liners: Fortæl noget om dig selv

Når det gælder din egen profil, så kan du overveje, hvad den siger om dig.

Det er næsten altid bedste at have flere billeder og gerne lidt, der beskriver dig. Det kan igen være på en sjov måde, det vil klart være at foretrække.

Giver du modtageren en bedre mulighed for at vide, hvem du er, så øger du også dine chancer for, at nogen finder dig særlig interessant.

Det er ikke nemt at danne sig et billede ud fra et eller to billeder.

Så prøv at fortælle noget om dig selv, enten med dine billeder, med noget tekst eller på en helt tredje måde.

Vær ikke bange for at tage chancer

Det sidste råd er faktisk det samme som det første, men så vigtigt at det bliver nævnt to gange.

For du skal virkelig turde at tage chancer. Det giver dig absolut ingenting, hvis du undlader. Du skal skrive, skal investere ud, skal spørge til anden date osv.

Hvis du undlader, så får ud bare ikke datingoplevelser, du gerne vil have, så møder du ikke den person, du gerne vil møde.

Så for alt i verden hold dig ikke tilbage. Vis, hvem du er, og vær aldrig bange for, hvad du modtager i retur. Held og lykke og husk de gode oneliners.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *