Ikke kategoriseret

Brug engangsservice til børnefødselsdagen

Er der børnefødselsdag i udsigt? Bare tanken kan give selv den mest energiske og kærlige mor sved på panden. Der skal ryddes op og gøres rent inden gæsterne kommer, der skal købes ind, der skal bages kage og laves pizza og pølsehorn, og der skal dækkes bord og pyntes op. Når gæsterne er gået hjem, skal der igen ryddes op og gøres rent. Plus den kæmpe store opvask. Hvem vil ikke gerne slippe for den.

Servicet skal samles sammen, skrabes af for levninger, flag og lys. Skylles af og – i bedste fald – sættes i opvaskemaskinen, hvis du har en sådan. Har du ikke det, er du endnu værre stillet.

Gør det nemt for dig selvbørnefødselsdagen

Det er så tåbeligt at gøre det mere besværligt for dig selv. Oprydningen og rengøringen er der ikke så meget at gøre ved andet end at holde festeni haven. Mad og kage skal selvfølgelig også tilberedes, men tilbered det du kan i så god tid som muligt.

Opvasken derimod, den kan du stort set slippe helt for. Det gør du ved at bruge engangsservice. Faktisk kan man få så meget flot og sjovt engangsservice, at det højner niveauet for festen betydeligt i forhold til, hvis du bruger dit daglige porcelæn. Det har selvfølgelig også den fordel, at det ikke kan smadre, og at hvis det går i stykker, så skulle det jo alligevel have været smidt ud efter endt brug.

Find en butik der sælger festartikler til børnefødselsdage, og vælg tema, farve og stil, festen skal køres i.

Afstem pynt og service

Det er meget nemt at få tingene til at passe sammen. Hvis der kommer eksempelvis 15 børn, er det jo ikke sikkert, at du har ens service til alle børnene, det problem er løst, hvis du bruger papkrus, hvor du køber det antal, du har behov for, og du kan få paptallerkener i nøjagtigt samme design.

Selv servietter og duge er det nemmere at afstemme. Ja, og guirlander, balloner, bordpynt og andre dekorationer ned til mindste detalje kan afstemmes efter samme farve eller tema. Helt ned til lagkagelys og konfetti.

At planlægge børnefødselsdagen vil blive en leg – en spændende leg, hvor du selv næsten ikke vil kunne vente med at skulle pynte op og dække bord og servere lækkerier for de kære poder. Hvis ikke det skal være en overraskelse for barnet, så tag det med i planlægningen og beslutningerne. Børn elsker at få lov til at være medbestemmende og få et lille ansvar for noget.

Det vil med garanti blive den sejeste eller yndigste børnefødselsdag, du har holdt indtil dato. Det bedste af det hele: Når festen er slut, og gæsterne er gået hjem, tager du i hvert hjørne af dugen, pakker den sammen med alt indholdet inden i og transporterer hele opvasken ned i affaldscontaineren.

Guirlander, lanterner og andre dekorationer pakker du fint sammen til næste gang, du skal holde en havefest eller noget andet, eller også lader du dit barn pynte sit værelse med det.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.