Fashion

Redken har shampoos til enhver hårtype

Som kvinde kan det være svært at finde den helt rigtige shampoo, der passer til ens hårtype. Markedet har nemlig masser af forskellige tilbud til en, og det er samtidig præget af en masse standardløsninger, hvor der ikke tages hensyn til det enkelte hårs behov.
Derfor er vi yderst glade for, at vi her på bloggen faldt over amerikanske Redken, der er en af de helt store spillere på shampoo- og det øvrige beautymarked.
Redken kender derfor også til vigtigheden af at levere løsninger til alle slags hår, og derfor findes der en lang række Redken-serier, som henvender sig til forskellige hårtyper.
I denne artikel vil vi derfor gennemgå nogle af Redken-serierne, som vi har stiftet bekendtskab med, ligesom vi også vil forklare, hvilke hårtyper de henvender sig til.

Hold hårfarven flot og levende med Redken

Mange danskere, både mænd og kvinder, har farvet hår. De fleste må dog sande, at hårfarven efter noget tid begynder at miste sin glans, ligesom selve farven også kan begynde at fade ud.
Derfor har Redken skabt serien Redken Color Extend Magnetics, der sørger for at holde liv i farven, der i den grad får forlænget sit liv med denne shampoo. Color Extend Magnetics skal blot anvendes i den daglige hårvask, og det er således også yderst nemt at bruge den.

Redken redder dit ødelagte hår

Med tiden vil mange kvinder opleve, at deres hår bliver ødelagt og beskadiget – navnlig i spidserne. Nogle vælger derfor at lade sig klippe for at lade nyt hår vokse ud. Dette er en skam, da der findes masser af muligheder for at redde håret i mange tilfælde, og en af disse muligheder er Redken Extreme. Redken Extreme genopretter og reparerer dit ødelagte og skadede hår, og du vil hurtigt se, at håret genopbygges fra rod til spids.

Style dit hår med professionelle produkter

Man kan heller ikke sige Redken uden også at sige styling. Redken Styling er nemlig produkter til dig, der ønsker at se lidt ekstra godt ud til hverdag og weekend. Her finder man produkter til både mand og kvinde, hvor mændene blandt andet tilbydes Redkens Rough Clay, der er en voks, der har masser af hold, så du kan skabe skarpe frisurer, mens kvinderne tilbydes produkter, der kan tilføre volumen, fylde og hold, så du kan skabe det look, du ønsker. Redkens stylingprodukter er kendt for sin høje kvalitet, og derfor anvendes de også af en lang række frisører verden over.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *