Sundhed

Fem items du skal have i din garderobe

Oplever du tit, at du står fuldstændig rådvild og ikke aner, hvad du skal tage på i dag? Så kunne det godt lyde til, at din garderobe trænger til et pift. Med blot fem basis items vil du aldrig nogensinde stå i en tøjkrise igen. Læs med her, og få et par gode råd til den perfekte basis-garderobe.

1. Det perfekte par jeans

Ingen basis-garderobe uden et par jeans. Hvad enten du er til denim eller de populære sorte jeans, går man aldrig galt i byen med sådan et par på. Jeans findes i mange forskellige modeller og størrelser. Alt efter hvad du synes klæder din kropstype, findes der med garanti en model til dig. Er du i tvivl om, hvad der klæder dig bedst, så rådfør dig med ekspedienten i butikken. Hun vil med sikkerhed kunne guide dig i den rigtige retning, så du kommer hjem med et par jeans, som er skabt til dig.

2. Den hvide skjorte

Den hvide skjorte er noget af en klassiker. Den findes i et væld af forskellige modeller, nogle er meget elegante, mens andre har et mere maskulint udtryk, og begge dele kan fungere, blot du skaber balance i dit outfit. En over-sized skjorte med et par stramme jeans, en høj hæl og røde læber vil med garanti give dig mange beundrende blikke.

3. De praktiske pumps

Hvad enten du er i en stilling, hvor der er en business-præget dresscode eller er i et mere afslappet arbejdsmiljø, går man aldrig rigtig galt i byen med et par fabelagtige pumps. Pumps er en stilet, der er karakteriseret ved en lidt lavere og bredere hæl. Det gør, at skoen er enormt behagelige at bevæge sig i, samtidig med at den giver dig kilometer lange ben. Fordi de er så bekvemmelige, kan du snildt have dem på en hel arbejdsdag. Og så kan de sagtens bruges til at pifte et outfit op, hvis du skal i byen. Mangler du et par fede pumps eller nogle af de andre items til garderoben, kan du hos Americandreams få alt, hvad du mangler til at fylde den perfekte basisgarderobe ud.

4. LDB – The Little Black Dress

En af de helt basale beklædningsstykker, som bør hænge i alle kvinders garderobe, er den lille, sorte kjole, også kendt under navnet LDB. I flere generationer har denne kjole været løsningen for kvinder, og det er der da også en grund til. Den lille, sorte kjole er nemlig en elegant løsning, som både kan bruges i arbejdssammenhænge med en blazer over og et par strømpebukser og til festlige begivenheder. Med en sådan kjole hængende på tøjstativet har du løsningen på alle fremtidige tøjkriser.

5. Den uundværlige T-shirt

T-shirten er en af de helt essentielle stykker tøj, som bør være en del af enhver kvindes garderobe. Vælg en model med en dybere v-hals for et mere feminint udtryk eller gå med en højere, rund hals for et mere drenget look. Lige nu er print på T-shirts enormt moderne, så hvis du har mod på det, kan du iføre dig en cool T-shirt med et fedt statement.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *