Livsstil,Mobil

Derfor skal du købe den nye iPad Pro

Har du længe gået og drømt om at skifte den gamle iPad ud med en splinterny? iPad’en er og bliver en sikker vinder, når diverse oplysninger hurtigt skal indhentes fra nettet, eller når du har lyst til at se en film på farten i toget. Den nye iPad Pro fra Apple er i den grad værd at kigge nærmere på, eftersom du vil finde en række opgraderinger i forhold til de ældre i rækken. Læs med herunder og få et overblik over grundene til, hvorfor du skal købe eller ønske dig den nye iPad Pro i julegave.

Fyldt med power

Ønsker du at sidde med Apples mest kraftfulde tablet til dato, skal du se at få fingrene i den nye iPad Pro. A12 Bionic-processoren, som sidder i den nye iPad, er den mest kraftfulde processor, som har siddet i en tablet. Dette betyder, at du vil få lige så meget ydeevne ud af denne iPad som af en laptop. Den nye iPad Pro bruger eksempelvis under syv minutter på at konvertere en video i 4K om til fuld HD, mens Dell XPS til sammenligning bruger over en halv time på formålet.

Retina Display

Med den nye iPad Pro vil du få en superflot skærm, og udgaven med en 12,9-tommers-skærm har hele 484 nit. Skærmens farver er samtidig særdeles præcise, og skærmen er blevet tildelt Delta-E bedømmelse på 0,56, hvor 0 er perfekt. Derudover har skærmen Pro Motion-teknologi, som justerer opdateringsfrekvensen, afhængigt af hvad der bliver vist på skærmen. Skærmens True Tone-teknologi anvendes ligeledes til at justere farvetemperatuen på skærmen, så du kan få en fremragende læseoplevelse under læsningen af både artikler og e-bøger.

Forbedret batteritid

Er du træt af at skulle oplade den gamle iPad efter blot et par filmaftenener, kan du glæde dig til den forbedrede batteritid ved den nye iPad Pro. Idet der findes en 7 nm A12X Bionic-processor i den nye iPad, vil du nu opleve en mere batterivenlig iPad end Apples tidligere versioner. Du har derfor nu mulighed for at surfe i over 13 timer. Denne tid kan de fleste high-end-laptops end ikke hamle op med.

Mere lagerplads

Lagerpladsen på den nye iPad Pro er ligeledes blevet opgraderet, så der er rig mulighed for at downloade en lang række spændende apps, hente en masse Netflix-film til jule- og vinterferien og vise store billedalbummer frem for hele familien. Du kan nu få helt op til 1 TB plads på iPad’en, og du kan samtidig forbinde iPad’en til andet elektronik grundet dens nye USB-C port. iPad’en kommer desuden i følgende størrelser: 64 GB, 256 GB, 512 GB og 1 TB.

De ovennævnte opgraderinger er dog, som du garanteret allerede har tænkt, ikke helt gratis. Den nye iPad Pros pris kan sagtens virke skræmmende – især hvis du ønsker en iPad med 12,9 tommer skærm og 1 TB. Prisen på denne udgave lyder på hele 12.099 kroner (med WiFi), så derfor skal du nok ikke regne med at få iPad’en i julegave. Hvis du inderligt ønsker at byde den lækre sag velkommen ind i elektronikrækken derhjemme, kan du eksempelvis kigge nærmere på et kviklån online. Du skal i denne forbindelse blot sende en ansøgning afsted til en online låneudbyder og, hvorefter du hurtigt får svar, så pengene til den nye iPad Pro kan dukke op på kontoen.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.