hunkemöller
Fashion

Hvad du SKAL have i dit undertøjsskab og hvorfor

Undertøj eller nattøj kan oftest blive nedprioteret, oftest fordi det er dyrt og ubehageligt at have på – men det er der ingen grund til. Når du skal købe undertøj vil du sikkert helst have noget der er komfortabelt, og du kan du nemt finde sexet lingeri eller nattøj hos Hunkemöller.

 

Behageligt og sexet 

Hvis du synes at det er svært at finde sexet lingeri men at det samtidig er behageligt, så fortvivl ikke. Hunkemöller har et bredt udvalg af flotte lingerisæt til enhver smag. Du kan finde bralettes, stropløse bh’er og meget mere. Hvis du gerne vil gøre ham den specielle rigtig glad, skal du eje en stropløs bh. Det gode ved Hunkemöllers stropløse bh’er er at de både er behagelige, sexede og så kan du både have den på uden stropper, med stropper eller et frækt halsbånd som denne Doutzen Malicious.

Husk også trusserne til den sexede Doutzen Malicious bh som giver et fuldendt look!

 

Frække bodyer 

Er du mere til det helt sexede og nervepirrende? Noget som ingen mand vil kunne modstå? Så skal du prøve Hunkemöllers bodyer. En body kan være corsager og bustier eller shapewear som fremhæver dine smukke former. Endnu et bredt udvalg i denne kategori. Hunkemöllers private collectioner perfekt til kvinden som ønsker noget anderledes. Eksempelvis kan en Clementine body være perfekt til dig der ønsker at bibeholde en vis elegance og overlade resten til hans fantasier.

 

Det afslappende men flotte nattøj

Til sidst er der de dage hvor du bare vil sidde og hygge med kæresten eller manden på sofaen og se en god film. I stedet for at tage nattøj på der får dig til at ligne en 16-årig, kun fordi det er behageligt, så prøv derimod dette jerseysæt fra Hunkemöller. Det er ultra behageligt og lige til at hoppe i seng i – Men du får stadig de flotte blonde detaljer på siderne som giver nattøjet et ekstra pift.

 

Hvorfor lingeri er vigtigt

At bære undertøj er ikke bare en fryd for din bedre halvdels øjne men gør også noget for dig som kvinde. Det øger først og fremmest din selvtillid. Om du er single eller i et forhold, vil flot undertøj give dig et selvtillids boost. Vi har sikkert alle haft vores mormor trusser på et par gange – og selvom ingen har set det – kan det føles lidt åndsvagt. Flot undertøj fjerne også kropshad, da der findes utallige former for undertøj – Så du kan vælge præcis det der fremhæver din flotte krop. Elsk din krop og dit sind.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *