hestehvisker
Livsstil

Vil du lære at kunne forstå hvad din hest har brug for?

Mange af os ville takke ja øjeblikkeligt, hvis vi fik chancen for at kommunikere med vores kæledyr, uanset om det er hund, kat, kanin eller hest, men slår det ofte hænd som om det ikke er en mulighed. Måske er du en skeptiker og tror at jeg sidder og vrøvler, men har du overvejet om det muligvis er en reel mulighed? Måske tænker du at der allerede er en måde at kommunikere på, hvilket er ved at læse deres kropssprog, hvilket er korrekt, selvfølgelig, og meget tæt på hvad jeg skal til at fortælle dig om. Dyretelepati, bedre kendt som hunde- og hestehviskeri.

Telepati med dyr? Kan det nu lade sig gøre?

Du er måske, forståeligt nok, meget skeptisk omkring ideen om at kunne kommunikere telepatisk med din hest. Måske undrer du dig over hvordan det lige præcist ville kunne lade sig gøre? 
 Hvis du er interesseret i at forsøge dig på telepati, er der nogle ting du skal vide først.
 Din hest har sin helt egen måde at eksistere i verdenen på, der er meget anderledes end vores, og har samtidigt også sin egen personlighed; du er altså nødt til at anerkende din hest som sit eget levende væsen, før du kan forsøge at skabe et telepatisk bånd med den.
 Din hest kommunikerer på mange forskellige måder, eksempelvis gennem sit kropssprog til dig og andre heste, duftsprog ligesom mange andre dyr, og telepatisk sprog ved at læse de tanker, billeder, og følelser der eksisterer omkring dem.
 Næsten alle har potentialet for at kunne blive telepatør, det kræver blot træning og øvelse, ligesom mange andre ting i livet. 
 Hvis du kan lære at bruge alle fem sanser samtidigt, og dermed leve i nuet, vil du få muligheden for at udvikle to sanser kendt som henholdsvis telepati og institution. 
 Når du får udviklet disse to sanser, vil du åbne op og være i stand til at kunne modtage telepatiske informationer, enten i form af billeder for dit indre blik, tanker i hovedet, eller i form af følelser, når du bruger dine empatiske evner.

Er du interesseret?

I tilfælde af at din nysgerrighed er blevet vækket, kan du besøge en meget anerkendt hjemmeside. Læs mere her. En af de mest anerkendte dyretelepatører, Ditte Young, har skrevet lidt om fundamenterne for dyretelepati, også kendt som hestehviskeri, og tilbyder også undervisning, så du kan udforske verdenen af telepati. 
 Her vil du få muligheden for at kunne komme igennem et fem modulers langt forløb, hvor du kommer til at lære teknikker til at kunne føre en telepatisk samtale med dit dyr, teknikker til hvordan du kan aflæse om dit dyr lider og hvad de kan have brug for, og meget mere. Dette vil blive afsluttet med et to timers langt modul, hvor du og de andre deltagere får mulighed for at sparre med hinanden, mens I har Ditte til rådighed, i tilfælde af at der er spørgsmål.
 Igen, hvis dette vækker interesse, kan du besøge linket, og undersøge alt om hvordan du kan skabe et telepatisk link til og aflæse verdenen omkring dig.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *