Mænd

Lad din mand være mand

Selvom du naturligvis skal kræve noget af din bedre halvdel, så kan det også have sine fordele, at man sommetider bare lader ham være den, han er. Det gælder i forhold til hobbyer, rengøring og andre ting, hvor du må lære at forstå, hvad der er naturligt for ham.

For selvom du måske ikke forstår, hvorfor han skal læse alle de nyheder fodbold og se bold resultater, når det i bund og grund virker til at omhandle det samme hele tiden, så er det måske alligevel en god idé sommetider at lade ham gøre det, han finder mest naturligt. Det kan nemlig også komme dig til gode i andre sammenhænge.

Giv ham plads, og kræv det samme

Har du tænkt over, hvad det faktisk kan give til dig, hvis du giver din mand plads? Sommetider er det en stor fordel for jer begge, at du ikke sætter krav til ham hele tiden, men at du derimod lader ham gøre tingene på sin egen måde. Hvis du giver ham plads, vil han føle, at du forstår ham, og så vil han måske alligevel få lyst til at give en ekstra hånd med, fordi det faktisk også er noget, der taler lidt til hans samvittighed.

Det gør ikke noget, at du tænker lidt taktisk i den forstand, at du overvejer, hvad der også vil være godt for dig selv og komme dig til gode. Hvis du giver din mand plads til hans hobbyer og interesser, og hvis han også får lov til at ses med sine venner, så vil du også kunne kræve det samme af ham.

Det betyder, at du selv får en masse frihed, hvor du har mulighed for at gøre de ting, som gør dig glad. Det er pludselig ikke så tosset, hvis du selv kan vinde en masse frihed ved at give det til ham.

Gå lidt på kompromis, og få rigtig meget tilbage

Ofte handler et parforhold også om at kunne gå på kompromis. Har man været vant til at være alene, har man selv kunne bestemme, hvordan tingene skulle være, men i et forhold er det selvfølgelig en smule anderledes. Her skal man tage hensyn til begge sider af bordet, og man skal ikke kun tænke på, hvordan tingene kommer ud til fordel for en selv.

Som oftest er det dog ikke et stort problem, for de fleste ting er nok noget, man er enige om, når man har valgt at være sammen. Det gør det selvfølgelig til en nemmere start, fordi man grundlæggende er enige om, hvordan tingene skal være.

Går du lidt på kompromis, vil din mand værdsætte, hvordan du også tænker på ham. Det vil i mange tilfælde betyde, at du får noget igen fra hans side, og det kan komme til udtryk på flere måder. Det kunne være, at han bliver lidt mere overbærende, når du skal feste med pigerne eller dine venner. Det kunne også ske, at der falder lidt ekstra af i soveværelset, fordi han får endnu mere lyst til at give noget tilbage.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Tina siger:

    Du har bare så meget ret 🙂
    Kvinder kan være slemme til at ville “bestemme/kontrollere” deres mænd, men som jeg altid har lært, så er disse 3 ord værd at fremelske:
    Respekt, Accept og Tolerance og disse begreber går begge veje og dækker også over at give hinanden mere “space”.
    Tak for et godt indlæg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *