Mænd

Forstå din mands verden

I et parforhold er det langt fra nødvendigt, at man altid har de samme interesser og behov. Det er dog alligevel vigtigt, at man forsøger at forstå den andens univers, og hvad der er på spil. Det gør balancen bedre, og man føler måske også, at man bliver forstået af sin partner.

Selvom du måske ikke altid synes, hans interesser er lige fascinerende, og du ville ønske, at han bare ville gå op i mode og sundhed, så er det ikke altid sådan, det fungerer i et parforhold. Men tænk sig, hvis du kunne interessere dig lidt for hans ting, og at han på den måde så ville vælge at gøre det samme for dig?

Det kunne eksempelvis være at prøve at forstå, hvordan hans casino kortspil fungerer. Hvorfor er det, at ham og drengene er så vilde med den slags? Eller hvordan er det nu, reglerne er i BlackJack, som han så ofte nævner.

Det er helt fint, at man ikke finder samme områder interessante, men hvis man bare viser en smule interesse, får man sikkert også bare en smule igen.

Tag med ham til fodbold

Det er ingen hemmelighed, at rigtig mange mænd er glade for sport og i særdeleshed fodbold. Nogen spiller det selv, og det er en virkelig vigtig interesse for dem og deres venner. Det er noget, de kan have sammen, og som de hver uge ser frem til at få lov at lave.

Andre vil hellere bare se og snakke om fodbold, og her bliver det muligvis lidt mere langhåret, hvis man ikke rigtig er sportsfan. Ofte bliver det dog langt sjovere, hvis man forsøger at forstå det og sætte sig bare lidt ind i det. Det er faktisk ikke så vanskeligt, som det kan lyde, og det kan også bare handle om, at man spørger lidt ind til, hvordan tingene hænger sammen.

Skal du rigtigt gøre ham nyforelsket, så tilbyd at tage med ham til fodbold. Måske er det noget, han typisk gør med vennerne, men derfor kan du jo sagtens komme med en gang imellem. Her kan du måske også komme til at forstå, hvorfor mange er så vilde med det, fordi du mærker atmosfæren og glæden ved et sådant event.

Vis ham din verden på en god måde

På den modsatte side skal du selvfølgelig også vise ham noget af din verden. Hvis han ikke er ret interesseret i mode, er det måske en måde for dig at vise ham den verden på en sjov måde. Måske skal han ikke tvinges til at læse modeblogs, men nærmere tages med ud på en messe eller lignende, hvor der er noget aktivitet. Selvom han ikke naturligt interesserer sig for det, kan han måske blive klogere og derigennem også få en naturlig interesse for dine hobbyer.

Du skal selvfølgelig kun tage ham med på de ting, som giver mening. Hvis du gerne vil have noget for dig selv, er det måske ikke her, du skal hive ham med ud og snuse til tingene.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *