Genrelt,Nethandel

Få inspiration fra de førende personer inden for den danske sexbranche

Når du vil ind i en branche, er det altid en god ide, at du ser på, hvordan de ledende personer i branchen har gjort det. I forhold til at sælge sexlegetøj i Danmark, kan du se nærmere på Jonas Olsen og Mathilde Mackowski.

Drømmer du om at hjælpe folk med at få et bedre sexliv og samtidig tjene penge på det? Så er det en god ide for dig at se nærmere på nogle af de ledende skikkelser inden for salg af sexlegetøj i øjeblikket. Det er blandt andet Jonas Olsen fra siden dildo-priser.dk og Mathilde Mackowski fra Sinful.

De er begge ofte i medierne, hvor de fortæller om iværksætteri, og hvordan deres respektive virksomheder hjælper almindelige danskere med at sætte fut i soveværelset.

Webshop og affiliate salg

Jonas Olsen og Mathilde Mackowskis tilgange til det danske marked for sexlegetøj er dog meget forskellige. Hvor Sinful er en webshop, som du kan købe produkterne igennem, er dildo-priser.dk en affiliate side. Det vil side, at du gennem dem bliver henvist til en webshop. Siden lever på at kunne sammenligne priser på tværs af webshops, så du dermed altid kan finde frem til, hvor du kan få det billigste sexlegetøj henne.

Kilde: https://www.digitaliser.dk/user/3173811 og https://www.mathildemackowski.dk/

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *