Nethandel

Påskeæg til firma var det først jeg Googlede

Påskeæg til firma, firma påskegaver, påskegaver til ansatte, påskeæg firma og listen fortsætte i en uendelighed. Sådan føltes det ihvertfald da jeg sad og Googlede en hel dag.

Chefen havde sat mig til at finde de bedste påske gaver til vores kunde og de ansatte. Det var mig der fik til opgave at finde nogle som chefen sagde “Kreative, opfindsomme gaver der ville blive påskønnet i lang tid” og han tilføjede “de må ikke koste en formue”.

Jeg kunne med det samme se at det var en af de her dræber opgaver. Jeg prøvede at være kreativ og for det første reducere antallet af de gaver jeg skulle købe, ved at sige at “Vi behøver ikke at give gaver til de ansatte, julegaver må være nok” Den købte han ikke. Han havde lige været på et af de moderne lederkurser han holder så meget af at deltage i.

Jeg har ham mistænkt for at ville til de lederkurser fordi de bliver holdt over en weekend på luksus kroer rundt om i landet. Jeg synes ihvertfald at de ideer han kommer hjem med, kan i bedste fald kaldes tvivlsomme.

Nå men jeg startede med “påskeæg til firma” jeg ville se om man ikke kunne få nogle  rigtig lækre chokolade påskeæg.

Jeg havde en ide om at en æske påskeæg til personalet med 12 æg i måtte være sagen, og jeg havde sat mig for at hver æske ikke måtte koste over 300 kroner.

Jeg fandt et en del firmaer der havde hvad jeg søgte, men priserne var lige i overkanten. Så var det jeg gik igang med at google firma påskegaver, påskegaver til ansatte, påskeæg firma og så videre.

Jeg brugte det meste af formiddagen, jeg er som regel meget grundig når jeg først går i gang.

Det viste sig at søgningen på “påskeæg til firma” var den der havde givet de bedste resultater, så den gik jeg tilbage til.

Jeg fandt og bestilte nogle rigtige fornuftige påskeæg til personalet. Til kunderne bestilte jeg nogle rigtige lækre nogle, men det var ikke almindelige påskeæg det var påskeæg med firmalogo fra http://www.presenta.dk/.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *