Sundhed

3 gode tips til at komme i gang med træningen

———sponseret indhold ———

Sidder man og har lyst til at komme i gang med træning efter en lang pause, eller bare skal igang for første gang? Kan det godt være svært at finde inspirationen og motivationen frem. Er man blevet vant til ikke at træne, har man fået nogle vaner, som skal omlægges hvis man skal tilrettelægge nogle træninger i løbet af ugen. Det handler om at få tilpasset det ind til ens hverdag og få omlagt nogle vaner. Hvis du mangler motivation og inspiration så læs med her, det kan måske hjælpe. Derudover også give dig nogle gode råd, man kan bruge fremadrettet.  

1 Vær ikke alene om det, få en makker!

Er man ikke motiveret nok til at starte alene, så er det bedste råd at finde sig en træningsmakker. Det kan gøre en kæmpe forskel at være to, da man kan være hinandens støtte igennem opstartsperioden og de hårde perioder der helt sikkert vil forekomme.

Man kan være med til at skabe en motivation sammen, ved at lave nogle personlige mål. Når de personlige mål er klaret, skal man på forhånd aftale hvordan man skal fejre det, og selvfølgelig fejre det sammen. På den måde kan man holde hinanden op på sin personlige mål og hjælpe hinanden gennem de svære tider.

2 Find din inspiration lige her hos Netfysioterapi.dk

Det handler om at få fundet en masse inspiration og motivation inden man går i gang. For når man så går i gang, har man skabt et stort drive, til at give den gas. Har man ikke så meget erfaring med træning, er der heldigvis hjælp at hente udefra.

Hos Netfysioterapi.dk kan du læse alt om træning, lige meget om det er træning derhjemme, i et fitnesscenter eller udendørs. Om det er styrketræning eller træning for vægttab eller hvad du ønsker at læse om, kan du finde en masse inspiration hos dem. Det er en kæmpe inspirationskilde og du kan blandt andet også læse om forskellige test der er blevet udført og undersøgelser med svarresultater, som måske kan give dig et stører overblik over, hvad du skal gøre og hvordan du får opfyldt dine ønsker og behov.

Du kan også læse om kostråd og guides til hvordan du taber dig, hvis det er med inden under dit personlige mål. Læs meget mere her.

3 Et godt stykke beklædning hvis du vælger udendørstræning

Vælger man f.eks. at tage noget af træningen udendørs i sommerperioderne, kommer der her et godt råd. Solen skinner mange dage om sommeren og den giver en god varme til kroppen, når man træner.

Man kommer til at svede meget og sved i øjnene og løbende ned ad ansigtet er ikke rart. Det er derfor en god ide at købe en kasket. En kasket man kan have på til træning, men som måske også kan bruges til almindelig brug.

High5shop kan hjælpe dig med at finde en kasket der er god til træning og hvis man også lyster, bruge den til almindelig brug. De har et bredt udvalg af army caps, i forskellige størrelser, faconer og farver. De er gode til at holde sveden og håret væk, hvis man bruger meget tid på f.eks. at løbe.

Du kan se det brede udvalg af army caps lige her.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *