Ikke kategoriseret

Et nyt årti – hvad så nu??

2020 er året hvor, at du skal udfordre dig selv og gøre nogle af de ting, som du tror vil give dig noget mere livsglæde og energi i hverdagen.

New year, new me – eller hvad?

Her er et bud på 10 anderledes nytårsforsæt, som ikke handler om at du skal falde sammen i dine træningstights og blive kvalt i broccoli.

1.      Tal pænt til dig selv.

De sidste mange år har nytårsforsættet måske været en pænere krop. Hvis du bare virkelig ikke er glad for at gå til fitness eller for at droppe den mad, som du kan lide, så er det måske ikke et nytårsforsæt, som du skal fortsætte med at have. Tal til dig selv, som du ville tale til dine veninder.

2.      Vær den bedste udgave af dig selv.

Du er den vigtigste i dit liv. Vær dig selv og gør det, som der gør dig glad.

Lad være med at være den sure, jaloux kæreste og den bitre veninde – hende er der ikke mange, som der kan lide, og du kan sikkert heller ikke lide at være hende.

3.      Dyrk noget mere sex.

Sex udløser endorfiner, som er med til at påvirke vores lykke barometer.

Udforsk soveværelset (og alle andre steder) med din partner, og giv dig lidt mere hen. Måske er det nye årti året hvor, at I skal købe sex lejetøj til ham, dig eller jer.

4.      Brok dig mindre.

Øv dig på at trykke på ”pyt-knappen”.

Bussen er altid forsinket, køen i Føtex er altid lang og mange mennesker er irriterende. Lad vær med at lade det definere din dag.

5.      Hvis du er utilfreds med noget så ændre det.

Er du utilfreds i dit forhold, på dit job eller overvejer du hårfjerning permanent så gør noget ved det! De fleste ting er muligt at ændre på en forholdsvis nem og håndgribelig måde. Det er ikke nødvendigvis så kompliceret, som vi gør det til i vores hoved.

Det er klart at nogle store beslutninger kræver lidt mere end en hurtig beslutning. Men lad være med at være i noget, som tynger dig og gør dig til en dårligere udgave af dig selv.

6.      Prioriter dig!

Husk dig selv. Hvis du ikke kan overskue at skulle være sammen med pigerne fra din folkeskole hver anden uge, når I aldrig rigtigt har været veninder så lad vær!

Har du aldrig lyst til at være sammen med dine veninders kærester, mænd og børn eller din kærestes venner og familie, så skal du nok genoverveje relationerne.

Du har ikke flere timer i døgnet end alle andre, så overvej en ekstra gang hvilke mennesker, som fortjener din tid.

7.      Vær mere modig.

Kan du godt lide at udfordre dig selv? Måske er år 2020 året hvor, at du skal give dig i kast med noget af det, som du altid har drømt om men aldrig turde. Få den frisure som, du altid har ønsket dig, rejs alene eller fortæl ham den søde på jobbet, at du er vild med ham. Spring ud i tingene. Hvad er det værste, som der kan ske?

8.      Udforsk dine kreative sider.

Vil du gerne lære at strikke, lære at lægge en killer makeup eller bare gerne læse nogle flere bøger i år. Hvem stopper dig?

9.      Pas på dig selv.

I en karriere verden så kører vi af og til lidt for meget på autopilot.

Pas på dig selv. Få din søvn, køb en cykelhjelm, husk at spise lidt af det, som der er godt for dig, drik et ekstra glas rødvin og sov længere om søndagen.

10. Lidt færre to-do’s.

I forlængelse af mange af de ovennævnte forsæt, så handler sidste forsæt om, at du skal holde noget mere fri.

Lad være med at overbooke dig selv, og presse dig selv så meget. Livet bliver ikke bedre af at have så travlt, at du ikke kan følge med. Læg noget fritid ind i dine planer og nyd starten på dette årti lidt mere.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *