Mobil

Gem dine minder stilfuldt

For over 20-25 år siden blev sms’erne mulige fra mobiltelefonen – og endda kun af en vis længde. Men vildt var det – virkelig revolutionerende. I dag er vores telefon så meget mere end en telefon var dengang, ja, bare i forhold til for små 10 år siden. I dag er vores mobiltelefon nærmest en del af os.

De fleste af os bruger vores telefon til at sende beskeder med – korte som lange, til at sende billeder til hinanden med, til at fotografere med, til at overføre penge til hinanden med, til at se film på, spille spil på og meget, meget mere. Nå ja, og så til at foretage opkald med.

Men næsten hele vores identitet ligger på vores telefon. Forsvinder den, forsvinder vores privatliv. Hvis du f.eks. spørger en skoleklasse hvor mange af dem der kan huske 4-5 telefonnumre eller mere i hovedet, vil du ikke se en skov af hænder. De fleste kan huske deres eget og måske deres mors og fars og deres bedste vens/kærestes – men kun måske.

Mister de telefonen kan de ikke ringe hjem.

S7 samler på dine minder

Inden længe – den 11. marts – sender Samsung deres nye Galaxy på gaden. Samsung Galaxy S7 og S7 Edge. Det er en telefon der ikke alene tager hammer gode og klare billeder af dine højdepunkter og 360 graders panorama uden synlige overgange – selv når motivet bevæger sig – den passer også godt på dem og på resten af dit privatliv, og pakker det hele flot ind.

Ligger godt i hånden

For det første er den ny Samsung behagelig at holde på. Den har dobbeltkurvet bagside der bevirker at den ligger godt i hånden så du ikke bliver træt i hånden selv ved lange samtaler. Den er så behagelig at du nu virkelig vil føle at din telefon er en del af dig. En ny legemsdel der stikker frem fra din hånd.

For det andet er den saftsuseme flot. Strømlinet til perfektion med et virkelig hypet look.

Vandtæt

Endvidere er den pakket ind i et solidt metalkabinet som beskytter den mod støv og vand. Helt ned til 1½ meter i op til ½ time.

Fås med ekstraudstyr

Du kan også få ekstraudstyr til den. F.eks. kan du få et bluetooth-kamera til den. Det er kuglerundt og har to linser – en på hver side. Kuglen kan dreje en halv omgang og knipser imens billeder med hver linse. Så har du et 360 graders panoramabillede.

Du kan også få VR-briller til Samsung S7. Sæt telefonen i brillerne og se 3D-film, eller spil 3D-spil via apps på telefonen.

Du kan naturligvis også få mange, smarte Samsung Galaxy S7 covers til den så du kan få et der passer til din stil og smag – og passe på den mens den passer på dine minder.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *