botox og filler
Fashion,Genrelt,Sundhed

Hvorfor ikke få botox og filler?

Botox og filler kan give dig det udseende, som du drømmer om. Ingen af delene er permanente løsninger, så hvorfor ikke prøve det?

En almindelig skønhedsbehandling vil du skulle overveje meget grundigt, fordi det jo er et permanent resultat. Du kan derfor ikke bare lige få det ændret igen, hvis du ikke er tilfreds med det. Botox og filler er dog ikke permanente løsninger. Begge dele forsvinder efter fire til seks måneder. Det gør netop, at du kan prøve dem af uden nogen permanente konsekvenser. Så hvorfor ikke få botox eller filler?

Botox kan for eksempel bruges til at udglatte rynker og at rette op på et tandkødssmil. Du ved, det lidt uflatterende smil, hvor vedkommendes overlæbe ryger så højt op, at tandkødet bliver blottet. Botox lammer musklerne en lille smule, så de ikke kan rynke så meget, og så de ikke kan hive din læbe så højt op.

Filler bruges derimod til at fylde dybe rynker og ar ud. Der er nogle rynker, hvor det ikke er muligt at glatte dem ud med botox, og hvor det samtidig er vigtigt, at du kan bevæge dit ansigt ordentligt i det område. Det er for eksempel de nedadgående rynker ved munden. Derudover kan filleren for eksempel bruges til at forstørre læber.

Sørg for at få et naturligt resultat

Vi har vist alle set videoer af Hollywoodstjerner, der har fået så meget botox, at de nærmest ikke kan bevæge ansigtet, og hvor deres munde er blevet helt overdimensioneret store. Bevares, det kan se pænt ud på billeder, at de ikke har nogen rynker, men når de nu lever af at udtrykke sig med deres ansigt på film og i tv-serier, er det ikke et godt valg, de har truffet.

Når du skal have lagt botox og filler ind, er det derfor vigtigt, at du sørger for at gøre det et sted, hvor de giver dig et naturligt resultat. Et sted, hvor de går meget op i det naturlige look, er hos Cutis Clinic. Der har de stor erfaring med at lægge både botox og filler ind under huden, og du kan derfor være sikker på, at du får et resultat, som du bliver glad for. Læs mere på https://cutisclinic.dk/

Når botox og filler bliver lagt ind på den rigtige måde, vil det næsten ikke være muligt for andre at se, at du har fået det udført. Kun folk, der kender dig virkelig godt, vil måske kunne se det. Så hvorfor ikke prøve det?

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *