tip en 13er til fest
Genrelt

Tip en 13’er til fest

Tip en 13’er er en god hjemmelavet underholdning til en fest. Den er både nem for dig at lave, men det er også rigtig sjovt for dine gæster, uanset hvad anledningen til festen er. Vi har fundet nogle forskellige anledninger til fest, hvor du nemt kan lave tip en 13’er. Det behøves ikke at være den klassiske tip en 13’er du laver, men du kan variere og lave nye måde at lave den på.

Har i ikke fundet stedet at afholde jeres fest endnu? Så anbefaler vi at gøre brug af EventButler, hvor du kan finde stedet til jeres fødselsdag, firmafest, bryllup, konfirmation eller lignende.

Pige aften – Tip en 13’er

Skal du holde en pige aften med dine veninder kan tip en 13’er være rigtigt sjovt. Alt efter hvor godt i kender hinanden, kan det være mere personligt. Det kan fx være; hvem løb ind i en lygtepæl i byen? Hvem har haft flest kærester? Hvem er først færdig med uddannelse?
Hvis i vil krydre det lidt op, kan i sætte nogle lege ind, som relaterer sig til spørgsmålene. Hvem vinder ballondans, hvem får først blyanten i flasken?

Drenge aften – Tip en 13’er

Hvis du skal holde en drenge aften eller blot være gæst kan tip en 13’er være en sjov og anderledes underholdning. I kan lave spørgsmål om hinanden eller lave udfordringer, hvor i skal stemme på, hvem i tror vinder udfordringen, inden den går i gang. I behøves ikke at færdiggøre den med det samme, i kunne lade den foregå over forskellige tidspunkter på aftenen.

Konfirmation – Tip en 13’er

Til en konfirmation kan tip en 13’er være et sjovt indslag, måske i stedet for en lang tale. Spørgsmålene skal selvfølgelig omhandle konfirmanden, men det kan være alt fra hvem er konfirmandens bedsteven, hvem er konfirmandens idol, hvad var konfirmandens første ord. Hvis denne underholdning holdes sammen med en tale, kan man nemt fortælle lidt historier undervejs, som leder op til endnu et spørgsmål.

Bryllup – Tip en 13’er

Til et bryllup fejrer man foreningen af et kærlighedsbånd mellem to personer, så hvorfor ikke lav en tip en 13’er om brudeparret? Det kan være de to personer op mod hinanden, fx hvem bruger mest tid om morgenen. Det kan også være, at i laver nogle spørgsmål, som kun omhandler brudgommen og nogle spørgsmål, som kun omhandler bruden eller nogle fælles spørgsmål. Der er mange måder at udføre denne underholdning, det er blot jeres fantasi, som sætter grænser.

Fødselsdagsfest – Tip en 13’er

Holder du familiefødselsdag, børnefødselsdag eller en anden slags fødselsdag kan denne leg igen være rigtigt sjov. Tip en 13’er kan give et frisk pust til familiefødselsdagen, den kan få børnene til at have det sjovt og meget mere. Til familiefødselsdagen kan du vælge at fokusere legen på fødselsdagsbarnet eller blande det lidt med gæsterne. Det er formentlig uventet fra gæsternes side, at de også bliver inddraget.
Hvis du holder børnefødselsdag, kan tip en 13’er også være en god ide. Her skal du blot lave aktiviteter til spørgsmålene, tage tre børn ad gangen, som skal dyste i en udfordring. Hvis du vil lave det endnu sjovere for børnene, så kan du lave en lille forhindringsbane, de skal løbe, for at komme op til dig og stemme på, hvem de tror, der vinder. Det er helt sikkert, at børnene vil synes, at det er sjovt.   

Studenterfest/Svendegilde – Tip en 13’er

Til et studentergilde eller et svendegilde er det for at fejre en person, som har færdiggjort sin uddannelse, hvilket er en stor milepæl i personens liv. Hvorfor så ikke lave et tilbageblik på personens liv under uddannelsen, ting de har lavet, noget de har sagt, et standpunkt de har haft, en reaktion til noget, i kan praktisk talt lave tip en 13’er om, hvad som helst. 

Julefrokost – Tip en 13’er

Til en julefrokost med kollegaerne er stemningen og rammerne for arrangementet lidt mere afslappet nu, hvor i til hverdag ser hinanden professionelt og ikke privat, som en julefrokost med familien vil være. Selvom i holder julefrokost med arbejdet, kan i godt have det sjovt, i skal blot bevare den professionelle ramme. I kan lave tip en 13’er, hvor i skal se hvem, der kan svare rigtigt på flest spørgsmål indenfor et minut, hvem der er bedst til gæt og grimaser, hvem der kan flest gloser på spansk eller noget andet, som i finder passende for jeres arbejdsplads. I kan også lave den klassiske tip en 13’er omkring ting på arbejdet.
Hvis det er en julefrokost med studievennerne, er det nok en anden ramme, der er omkring julefrokosten og derved en smule løssluppen stemning. Til en julefrokost med studiekammeraterne kan i lave tip en 13’er om hinanden, eller lave udfordringer, så i alle kan få et godt grin. Til sidst er det dog vigtigt, at der er en form for præmie til vinderen uanset, hvilken anledning i laver tip en 13’er til. Det behøves ikke at være noget stort og dyrt, det kan være et billede af konfirmanden, et ekstra stykke kage eller andet i kan finde på.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *