Ikke kategoriseret

Design selv dine reoler

Har du brug for mere plads til opbevaring? Nu kan du selv designe din reol og få den lige så den passer til dit rum og behov. Jeg trængte til en større oprydning og reorganisering af min lejlighed, og kiggede efter nye reoler. Efter lidt tid på de største møbelsider, ja du kender godt navnene, de rimer på navnene Ea og Mia. For at være ærlig så var udbuddet konformt, kedeligt og uden meget personlighed, men mine gamle slidte stigereoler skulle udskiftes. Jeg hoppede på google og efter lidt tid fandt jeg RAMWERK.DK, de havde en online designer der gjorde at jeg lavede min helt egen unikke væghængte reol, der passede perfekt til min nymalede stue i farve og størrelse. Det som var det fede var at man selv kan sammensætte modulerne så man får den perfekte længde og højde, og der er mange forskellige farver, og moduler at sammensætte. Ok, det tog måske lidt overhånd med at designe reolen, men det var så fedt at kunne lave sin egen reol at jeg brugte hele aftenen. Det gik endda udover min sengetid, og på arbejde næste dag fik jeg gode ideer som jeg ville prøve når jeg endeligt fik fri. Reolen til stuen blev designet færdig, men jeg fik blod på tanden, jeg havde set de havde nogle fede skoreoler til entreen, og var der noget jeg manglede var det at få styr på min entre. I min entre blev jeg dagligt angrebet af sko der syntes at opstilling på rad og række var alt for kedeligt. De ville hellere flyde ud over hele gulvet. Nu var jeg heldigvis blevet ekspert i RAMWERKS design værktøj, og da jeg tog udgangspunkt i en foruddesignet skoreol, så tog det mig kun en halv times tid at lave en fed skoreol.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.