Ikke kategoriseret

Hvad du SKAL kigge efter i en undertøjsforretning

Kender du det, når du går ind i hvilken som helst forretning og ikke helt ved hvad du skal kigge efter? Især undertøjsforretninger som Hunkemöller kan være overvældende, da der er så meget man ikke helt ved ’’hvordan’’ man bruger. Denne guide hjælper dig med at forstå hvordan du bruger produkter såsom shapewear eller sports bh’er og hvilke af produkterne du skal kigge efter i undertøjsforretninger såsom Hunkemöller.

Shapewear – holder maven inde

Har du taget ekstra kilo på under lockdown? Eller har du lige født og skal til fest? Fortvivl ikke – Shapewear er lige det du har brug for. Det smarte ved shapewear er at du kan få forskellige slags, der passer lige præcis til dit outfit og det du gerne vil ’’forme’’.  Eksempelvis kan du få høje ’’trusser’’ der kun strammer maven op eller du kan få det som ’’shorts’’ der både strammer mave, baller og lår. Husk at vælge de shapewear de rigtige steder, såsom Hunkemöller, da det skal være god kvalitetsstof for at det føles behageligt. 

Lingerie – den sexede del 

Pift hverdagen op med flot lingerie og som plus, eller noget sexet til manden i dit liv. Lingerie kan både være noget behageligt og simpelt, men også noget lækkert og frækt. Du kan få bh’er og trusser i forskellige former, så det passer lige præcis din kropstype og samtidig fremmer dine smukke former! Husk at tilpasse dit hverdags lingerie med dit outfit så det ser pænt ud og man ikke pludselig kan se trussekanter! Dit aften lingerie kan være frækt og forførende på andre måde end bare et flot sæt. Du kan tilføje et par matchende hofteholdere eller en lækker kimono over. Dette r kun fantasiend er sætter grænser! 

Træningstøj – hold dig i form med stil

Er du i tvivl om hvilket slags træningstøj du skal gå efter? Det kan være svært, specielt at finde den bedste sports bh for eksempel. Du kan få sports bh’er med forskellige støtteniveauer da det  kommer an på om du skal udøve yoga eller om du skal løbe. Det er derfor vigtigt med en gos sports bh, til at beskytte brysterne, ligesom det er vigtigt med den rigtige bh og størrelse for brysterne. 

Når du skal vælge træningstoppe, skal de først og fremmest passe med træningsbukserne. Det kunne eksempelvis være denne lækre crop top med disse matchende højtaljet træningsbukser. Dog behøves det ikke at matche, men det må godt passe sammen. Til sidst kommer den vigtigste del, det skal være komfortabelt og du skal føle dig tilpas i forhold til din krop. 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.