Ikke kategoriseret

Pynt op til fødselsdagsfesten med talballoner

Skal du snart fejre din fødselsdag? Eller planlægger du et surprise-party for en fødselar eller jeres runde bryllupsdag? Så er talballonerne en nem måde at få et rum til at se ekstra festligt ud. Og det gør en stor forskel for at få gæsterne i festhumør! Læs her, hvordan du får skabt den perfekte feststemning med balloner og pynt.

Der findes masser af forskellige former for festpynt på markedet. Du kan få serpentiner, balloner og farverige paptallerkener. Men festpynt er altid sjovere, hvis det passer til anledningen. Og derfor talballoner en genial investering, hvis du skal fejre en fødselar eller en bryllupsdag.

Gør rummet flot og festligt for fødselaren

Tal-balloner fås selvfølgelig fra 0-9, og du kan kombinere dem, så de passer præcist til anledning. Er du smart, køber du alle tallene, så du har til flere fester. Folieballoner kan nemlig bruges mere end én gang. Du skal blot tømme dem for luft efter festen. Så kan du lægge dem i skabet indtil næste gang.

Derudover gør de det let og hurtigt at pynte op. Du skal bare fylde dem med luft og sætte dem op, hvor alle kan se dem.

Hvis du bruger helium, svæver dekorationerne af sig. Bruger du bare almindelig luft, kan du tape dem fast til væggen. Alternativt kan du også sætte dem fast på en snor, som du taper fast til loftet eller loftslamperne. På den måde får du samme svævende effekt som ved helium uden at skulle have fat i en heliumflaske.

Kombinér dem med serpentiner og folieballoner

Selvom balloner formet som tal gør en stor forskel for feststemningen, er de sjældent nok i sig selv. Hvis du virkelig vil gøre noget ud af dekorationerne, kan du derfor kombinere dem med serpentiner og andre folieballoner.

Serpentiner findes i et væld af forskellige farver og mønstre. Vælg æresgæstens yndlingsfarver, eller vælg dem, der passer til festtemaet. Derudover kan folieballoner også gøre en stor forskel for stemning. Du kan købe dem formet som ord som f.eks. ”happy birthday” eller ”love”. Eller du kan købe dem formet som billeder som f.eks. en blomst, en baby, en regnbue eller et glas champagne.

Sådan puster du talballonerne op

Når du har investeret i de rigtige tal- og folieballoner, skal de pustes op. Og hvis du aldrig har prøvet det før, kan det godt være lidt svært. De fungerer nemlig ikke som almindelige balloner, hvor du bare sætter læberne på og puster til. Men når du først har fundet teknikken, er det intet problem.

Der er overordnet set tre teknikker til at få luft i folieballoner:

  • Brug et sugerør til at få luft i ballonen – sæt det ind i hullet og brug lungerne.
  • Vælg en pumpe med en smal tud, og klem til omkring den for at få luften ind.
  • Få både fylde og højde ved at bruge helium, men pas på ikke at overfylde den.

Det kræver nogle gange et par forsøg, før teknikken sidder i skabet. Men bagefter får du også et flot og festligt resultat. Og det vil glæde og imponere både fødselaren og jeres gæster!

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.